<

Концерт, ярмарок, змагання та розваги й аніматори для дітей: в Павлівці відбувся благодійний марафон. Фоторепортаж

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:05 | 20.06.2022 / Іваничі, Таблоїд / , , /
Перегляди
2675
/ Коментарі відсутні

19-го червня в Павлівці відбувся благодійний марафон «Разом до перемоги». Його провели місцеві волонтери. Завдяки небайдужості відвідувачів, на допомогу ЗСУ вдалося зібрати понад 39 тисяч гривень.

Благодійний ярмарок, який організували в санаторії Шахтар, відвідали сотні місцевих жителів. Адже цікава програма заходу не давала сумувати ні дорослим, ні дітям. Завітав сюди і голова Павлівської громади Андрій Сапожник, який, розуміючи важливу мету ярмарку, підтримав його і всіляко сприяв його проведенню.

Ініціатива в проведенні благодійного заходу належить жительці села Жашковичі, активній волонтерці Тетяні Грицюк. Вона із самого початку повномасштабної війни росії проти України всіляко допомагає ЗСУ. А зараз вирішила організувати ярмарок, аби люди не забували про те, що війна триває і продовжували допомагати хлопцям, які боронять нашу країну.

До слова, Тетяна хотіла долучитися і до благодійного ярмарку, який нещодавно відбувся в Іваничах, і зробити його масштабнішим і цікавішим. Однак, нагадаємо, голова громади заборонила його проводити. А очільник Павлівської громади – навпаки, дозволив. Тож тут все вдалося зробити саме так, як і планувалося.

Розпочався марафон з молитви за Україну, яку виконали місцеві священники. Опісля розпочалась концертна програма. Талановиті артисти Павлівської громади співали патріотичні пісні, грали на музичних інструментах та декламували вірші про мужність й відважність нашого народу і героїзм військових.

Любителі активного відпочинку могли взяти участь і спробувати свої сили в різноманітних спортивних змаганнях. Діти із задоволенням брали участь у цікавих майстер-класах, розважальній програмі, яку провели аніматори з Володимира, та шоу з мильними бульбашками, а також смакували солодкою ватою, робили патріотичний аквагрим і оригінальні зачіски та малювали патріотичні малюнки, які продавали відвідувачам ярмарку.

Також присутні залюбки купували мило, картини і різні прикраси ручної роботи, патріотичні футболки, декоративні вироби, букетики із цукерок, різноманітні смаколики, зокрема випічку, печиво та інші солодощі, виготовлені місцевими кулінарками, а також консерви та ароматні свинячі реберця, які заготовляють павлівські активісти і регулярно передають бійцям на передову.

Окрім цього, відвідувачі заходу залюбки фотографувалися біля картини з рускім кораблем – точною копією тієї, яку випускники намалювали на подвір’ї біля ліцею №1, а дирекція звеліла знищити. Пізніше цьогорічні одинадцятикласники відновили її на стенді, спеціально для ярмарку, який організовували в Іваничах. Тепер же організатори благодійного марафону в Павлівці позичили картину.

Відтак жителі та гості громади не лише цікаво провели час і відпочили, а й допомогли Збройним Силам України. Загалом, завдяки небайдужості людей, організаторам ярмарку вдалося зібрати 39 тисяч 332 гривні. Усі виручені кошти будуть спрямовані на потреби нашим ЗСУ.

У планах активістів – провести ще один благодійний ярмарок. Ймовірно, на Івана Купала. Адже військовим на передовій допомога потрібна повсякчас. І, аби якнайшвидше здобути омріяну перемогу, на думку організаторів, усі українці мають об’єднатися і стати надійним тилом й хорошою підтримкою ЗСУ.

Пропонуємо читачам фоторепортаж із благодійного марафону:




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа