<

Кому і скільки коштів медичної субвенції делегували громади Іваничівського району

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:45 | 18.01.2019 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

У Павлівській та Іваничівській об’єднаних територіальних громадах 100% коштів медичної субвенції передали Іваничівській ЦРЛ, в Литовезькій та Поромівській розділили: по 70% Іваничівській та по 30% Нововолинській міській лікарні.

ОТГ Іваничівського району делегували повноваження із надання медичних послуг їхнім жителям Іваничівській районній та Нововолинській міській радам, а також постановили передати кошти Іваничівській ЦРЛ та Нововолинській міській лікарні, де обслуговуються мешканці громад.

В сільських радах вже уклали договори з органами місцевого самоврядування про передачу видатків на виконання делегованих повноважень із обслуговування вторинною медичною допомогою населення у 2019-му році.

Відтак, Іваничівська громада передала Іваничівській центральній районній лікарні 6 мільйонів 436 тисяч 900 гривень медичної субвенції, Павлівська5 мільйонів 306 тисяч 300 гривень.

Як повідомили в Іваничівській ЦРЛ, 2 мільйона 775 тисяч 900 гривень медустанова отримала із коштів субвенції, переданих Іваничівською районною радою.

Читайте також: “Люди з села на Іваничівщині готові платити внески і збирати підписи, щоб отримати змогу лікуватися в місті

У Поромівській ОТГ Іваничівській лікарні передали 2 мільйона 711 тисяч 590 гривень, Нововолинській міській лікарні – 1 мільйон 162 тисячі 110 гривень.

У Литовезькій ОТГ Іваничам віддали 1 мільйон 955 тисяч 240 гривень субвенції, Нововолинську – 837 960 тисяч гривень.

Читайте також: “Чому в Нововолинській ЦМЛ відмовляються лікувати пацієнтів з села? Коментар головного лікаря

Зі слів голови громади Івана Іванчука, на наступній сесії депутати розглядатимуть питання щодо виділення додаткового фінансування із бюджету ОТГ на видатки Нововолинської лікарні.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа