<

Комп’ютеризація шкіл – основне завдання відділу освіти Іваничівської РДА

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 13.04.2015 / Іваничі /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

На початку лютого 2010 року в м. Нововолинську почав діяти благодійний фонд “Карітас-Волинь”, який входить у загальну мережу організації “Карітас-Україна”.

Метою фонду забезпечення соціальної допомоги та підтримки найбільш потребуючого населення України незалежно від національної приналежності чи віросповідання, – повідомляє сайт відомства.

Цими днями директор фонду Володимир Кметь прибув у район із благодійною допомогою з Республіки Польща. Зокрема, для деяких шкіл вони привезли комп’ютери. Їх учням та педагогам навчальних закладів вручали Кшиштоф Фрончак та ПетрКанчинський.

У ЗОШ І-ІІІ ступенів села Павлівка гостей зустрічали щирими словами вітань і презентували сувеніри, виготовлені руками школярів. Їхня школа поповнилася 11 комп’ютерами. Затим благодійники із Польщі побували на польському кладовищі, де отець Володимир відслужив панахиду за загиблими Хліб на вишитому рушникові дорогим гостям у ЗОШ І-ІІ ступенів села Радовичі піднесла Катерина Стецюк, а оберіг – Марія Шумик. Навчальний заклад отримав п’ять комп’ютерів. Таку ж кількість презентували учням ЗОШ І-ІІ ступенів села Старий Порицьк. Директор Ігор Секунда, подякувавши за хороший дарунок, організував для них екскурсію на місцеву ферму. Супроводжували благодійну допомогу керуюча справами районної ради Ніна Шумська та начальник відділу освіти райдержадміністрації Надія Жук.

D2015-04-10_10-03-59_ID457_B1-F




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер