<

Комп’ютер онкохворій Марічці Ромащук подарував житель Нововолинська

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:39 | 10.05.2016 / Іваничі / , , /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Онкологічно хвора семикласниця Марійка Ромащук, яка більшість часу проводить в обласній клініці, отримала у подарунок від нововолинця комп’ютер.

Вислухати, зрозуміти, підтримати, надати реальну допомогу – головні аспекти співпраці з родинами, які спіткнулися з лихом. Журналісти інтернет-видання “БУГ вже розповідали історію про онкохвору семикласницю, яка бореться за своє життя.

Марійка проживає у Старій Лішні Іваничівського району. Дівчинка любить навчатися, прагне здобувати нові знання. Але, на жаль, більшу частину часу проводить у стінах лікарні. Батьки неодноразово їздили з нею на обстеження до обласних лікарів. Нині Марічка спілкується з однолітками, навчається у сільській школі. Мама дівчинки щодня перебуває з донькою, навчальну програму допомагають освоїти вчителі.

Щоб полегшити дитині навчальний процес, журналісти “БУГу” звернулися до небайдужих з проханням подарувати дитині комп’ютер.

Приємно, що зовсім незнайомі люди переймаються життям таких діток і всіляко радують їх. Так, на прохання “БУГу” відгукнувся житель Нововолинська, який на даний час перебуває в Польщі. У коментарі він написав, що готовий віддати свій комп’ютер. Небайдужий читач нашого видання та його дружина не захотіли називати своє прізвище.

Комп’ютер у Стару Лішню відвезли журналісти інтернет-видання “БУГ”. Марічка зараз перебуває на лікуванні у Луцьку, тому презент передали її татові. Отримавши хоч не нову, але таку необхідну техніку, Іван Олександрович подякував за підтримку. Надіємося, що подарунок порадує дівчинку.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер