<

Команда вчителів Іваничівської громади взяла участь у «Туристсько-краєзнавчому зльоті серед працівників освіти – 2021»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:52 | 21.09.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
1409
/ Коментарі відсутні

Із 17-го по 19-те вересня команда вчителів Іваничівської ТГ взяла участь в обласних туристичних змаганнях, які проходили цьогоріч на березі озера Світязь у таборі «Супутник».

У змаганнях брали участь 23 команди вчителів з різних навчальних закладів Волинської області, повідомляють на сайті центру національно-патріотичного виховання, туризму і краєзнавства.

Як зазначають, протягом трьох днів учасники змагалися з таких дисциплін:

  • орієнтування на дистанції “Лабіринт” (а дехто навіть мав змогу пройти дистанцію “Нічний лабіринт”)
  • спортивного орієнтування
  • водного туризму на байдарках
  • пішохідного туризму на дистанції “Смуга перешкод” (зв’язки)

Також освітяни змагалися на дистанції “Фігурне водіння велосипеда”, пройшли дистанцію “Велокрос”, проявили свої таланти на конкурсі туристської самодіяльності та пройшли краєзнавчий квест.

Іваничівську громаду представляли вчителі Іваничівського ліцею№2 ім. Юрія Лелюкова Володимир Кисилюк, Марина Косаковська, Вікторія Чміль, Світлана Опекан, Роман Чипинюк та вчитель Заболотцівського ліцею Іван Романюк.

“Світлана, Марина, Віка, Володя, Рома – ви великі молодці. Гарно орієнтуєтесь на місцевості, швидко долаєте дистанції з техніки туризму, вправно володієте велосипедом, хоч завтра з вами на байдарочний сплав. А ще ви – дружні, веселі, творчі, наполегливі, завзяті!!!Дякую усім причетним за організацію поїздки! Таке не забувається!”, – написав у своєму фейсбуці Іван Романюк.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер