<

Колишній голова Іваничівського районного суду «погорів» на хабарі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
21:41 | 27.05.2017 / Іваничі /
Перегляди
3
/ коментарів 7

Стало відомо прізвище екс-судді, якого волинські оперативники викрили на хабарі.

Ним виявився колишній голова Іваничівського районного суду Шумський Анатолій Адамович. Про це виданню «Волинське агентство розслідувань» стало відомо з власних джерел.

Анатолій Шумський торік за вислугою років вийшов на пенсію. У Іваничівському районному суді він пропрацював з 1995 року. Указом Президента України «Про призначення голів та заступників голів Місцевих загальних судів» від 19.04.2006 Шумського Анатолія було призначено заступником голови цього суду, а згодом і головою. Проте у вересні 2016 року через досягнення 65-річного віку він звільнився з займаної посади.

Його місце зайняв Ігор Нєвєров, єдиний суддя Іваничівського суду, який лишився після Анатолія Шумського. Вочевидь, саме на нього мав намір вплинути екс-голова районного суду, за 10 тисяч гривень хабара.

Нагадаємо, що сьогодні стало відомо про затримання колишнього голови одного із судів Волині, якого викрили на хабарі.

Чоловік отримав хабар у сумі 10 тисяч гривень від правопорушника за вплив на діючого суддю цього ж суду, щоб останній прийняв позитивне рішення у справі про адміністративне правопорушення.

Наразі проводяться першочергові слідчі дії та вирішується питання про оголошення юристу повідомлення про підозру у зловживанні впливом (кримінальне правопорушення, передбачене частиною 3 статті 369-2 КК України).




коментарів: 7
  1. А його жінка , в вишиванці розказує про патріотизм з бадзюньом , та про людей вони не дбають , а шей хочуть на голову громади в Іваничах , дорогі Іваничівці, будьте обачні .Гузь і його молода команда, без пенсіонерів це найкращий вибір. Федот його сват (((((((

  2. От тепер треба посадити Шумського за грати!В Європу все таки йдемо!Разом з жінкою.

    • Разом з жінкою, зятем і сватом)))ооох, не одну вони справу разом розгрібали)хай всіх підтягують))”еліта” Іваничівщини, така сказать)

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа