<

Колектив школи-інтернату надіслав звернення у відповідь на статтю «Сиротам в Іваничах збирають допомогу»

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 3.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
15
/ коментарів 20

3-го грудня в редакцію інтернет-видання «БУГ» було надіслано звернення від працівників Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, щодо спростування статті «Сиротам в Іваничах збирають допомогу», яка була розміщена на волинських інтернет сайтах.

Педагогічний колектив Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату обурений з приводу появи недостовірної інформації у інтернет-сайті. У нашому закладі усі діти мають родини і не є сиротами або позбавленими батьківської опіки. У школі тільки п’ятеро статусних вихованців. Учні школи не перебувають на повному державному утриманні, проте, отримують якісні послуги з навчання і виховання  та повноцінне харчування.

22 листопада 2016 року у нашому закладі відбувся обласний семінар керівників освітніх установ Волинської обласної ради на тему: «Зміцнення навчально-матеріальної бази закладів освіти як основа складової їх якісного функціонування» у ході якого учасниками семінару була відзначена наполеглива робота дирекції школи та педагогічного колективу з питань належного утримання та функціонування закладу. У школі  створені прекрасні умови для комфортного проживання дітей: тепло, затишно та ситно. Особливо присутніх гостей вразив естетичний вигляд класів та спалень, змістовна робота у напрямку національно-патріотичного виховання дітей. Наші вихованці 02 грудня 2016 року успішно  виступили у Затурцівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті на щорічному фестивалі художньої самодіяльності «Тепло наших сердець» для вихованців спеціальних загальноосвітніх навчальних закладів обласного підпорядкування. Діти представили два номери: пісню «Моя земля» та танець «Не здолати Україну!» та були відзначені керівниками фестивалю.

Батьки учнів задоволені умовами, в яких навчаються та виховуються їхні діти. Вони,  виходячи із своїх можливостей, забезпечують дітей одягом та взуттям. Дирекція школи також особливу увагу приділяє цим питанням. Так два роки тому закладом було закуплено  зимове шкіряне взуття (чобітки та черевики) безпосередньо із Львівської взуттєвої фабрики «Мальви», а тому згідно норм забезпечення даним взуттям термін їх вжитку закінчується у лютому 2017 році. Також діти мають справжніх благодійників, які не ллють бруд на заклад, а визначають потреби вихованців і максимально задовільняють їх. Тому звертаємося до всіх небайдужих людей, які щиро хочуть привітати наших діток із святом Миколая, безпосередньо прибути до школи і, можливо, навіть, не стільки  матеріально, а, найважливіше – духовно обдарувати дітей прекрасним, теплим, щирим і люблячим спілкуванням. Для цього двері нашого закладу широко відкриті для усіх бажаючих.

Вважаємо, що стаття є безпідставною та наклепницькою. Подання настільки недостовірної інформації у вищезгаданій статті, яка, на нашу  думку, має на меті   зацікавити і спонукати добрих, щирих і щедрих людей перераховувати кошти на чийсь особовий рахунок, викликає велику підозру у щиросердечності намірів.

Тому, колектив школи висловлює підозру стосовно людей – «благодійників», які засвітилися в інтернеті та ще й хочуть отримати кошти небайдужих громадян на свій особовий рахунок.

Тому, ще раз просимо не перераховувати кошти на їхню особисту картку, а звертатися безпосередньо до закладу.

Повідомляємо також, що у школі-інтернаті є свій благодійний рахунок, який діє відповідно до чинного законодавства України, куди можуть перерахувати кошти усі бажаючі та згодом отримати інформацію, що було придбано. Номер рахунку зможете отримати у понеділок 05.12.2016 року (перший день робочого тижня) за контактним телефоном: (03372) 21435.

Цього ж дня колектив школи з приводу появи вищезгаданої статті звернеться до поліції щодо перевірки та встановлення осіб, згаданих у ній.




коментарів: 20
  1. Та що ви робите з мухи слона, стаття нормальна, а те що в нашій країні свобода слова і люди пишуть коментарі під статтею, про це ніхто відповідальності не несе!

  2. люди проявили ініціативу….та хочуть допомогти дітям…а тут хочуть нівелювати таку хорошу справу….скоро Св.Миколая люди одумайтесь…

  3. Дякую вам ініціативна група за хорошу справу для діток, а вам Людо мало би бути стидно що ви таке робите, таке відчуття що у вас там якісь чорні справи і ви боїтесь чогось що ставите тій ініціативній групі палки в колеса…. сміх тай годі

  4. Дуже несподівана реакція.
    Невже в інтернаті все так гарно і добре?Видно, запахло смаженим.

  5. Колектив боїться розголову і чужих очей в свому закладі… певно має на це поважні причини ((

  6. Якщо ж так все прекрасно, то навіщо номер карточки своєі дати згідні. Нс підлості далеко не заідеш!

  7. якшо така бурна реакція на допоиогу.то як зреагуєте на ревізію по розподілу когтів

  8. Народ, при чому тут колектив? В НИХ ПРИНЦИП Я НАЧАЛЬНИК.ТИ ДУРАК.Як Людка скаже.так вони зроблять.ПОДНЕВОЛЬНИЙ НАРОД СПІВЧУВАЮ

    • не згідний з вами.Всі її команди сприймають як старої хворої жінки.ніхто її не боїться

  9. Лазаренчиха пенсіонерка вже не бачить де біле де чорне чорне.Не може добра від зла відрізнити.Все по собі судить.

    • То вже точно Сама ніодного уроку не проводить, за неї вчителі початківці проводять.А з інших щось хоче. Порядку нівчому нема

  10. Колектив не має права голосу. На зборах всі завжди за. Як ПАНІ скажуть. Якщо рука проти -ворог, слово проти – ворог, виступ проти – ВАЛИ ГЕТЬ З РОБОТИ! Сталінські методи керування. Може дійсно пора міняти?

    • Добре бігає, від перевірки просто втекла в Луцк, все на собі колектив витягує!

  11. мИЛОСЕДНІ люди! Везіть що можете.бо там нема нічого для дітей ні книжок ні олівців, ні фарб, ні альбомів, взуття ,одяг,шампунь

  12. І не вздумай з нас збирати гроші задовбала.Хватить що черевики дітям латаємо за свої гроші.Шо ше придумаєш?

  13. знаєш шо дирєкторка- шо ті наші гроші тобі боком вилізли.скільки тоьі вже треба?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок