<

Керівником Іваничівської районної партійної організації ВО “Батьківщина” офіційно стала Людмила Лазаренко-Штикало

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:43 | 7.09.2017 / Іваничі / , /
Перегляди
19
/ коментарів 6

Голову районної партійної організації ВО “Батьківщина” в Іваничах Юрія Мазурка зняли з посади, натомість виконувати обов’язки керівника призначено директора Іваничівської школи-інтернату Людмилу Лазаренко-Штикало.

6-го вересня у відповідності до статуту ВО “Батьківщина” і за рішенням президії секретаріату партії відбулися кадрові зміни в Іваничівській районній партійній організації.

На посаду в.о. голови організації висунули кандидатуру Людмили Лазаренко-Штикало, котра має управлінський досвід роботи головою районної ради, керівництва районною організацією ВО “Батьківщина”, керівника штабу і яка тричі була обрана депутатом районної ради від “Батьківщини” за мажоритарним округом.

Людмила Лазаренко народилася 22-го жовтня 1958 року в смт. Турійськ Волинської області, громадянка України, освіта вища, керівник Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату, проживає в смт. Іваничі Волинської області.

“Приступаю до роботи за призначенням секретаріату політради партії у Києві, є відповідні документи за особистим підписом Юлії Тимошенко. Це мене дуже радує і тому готова працювати на результат”, – відзначила в.о. голови.

До 6-го вересня організацією керував Юрій Мазурок.




коментарів: 6
  1. Не хотіли її батьківщиновці :) Сильно не хотіли. А Юра тепер – всьо. Хоч і раніше він був таким :)

  2. Якби юра не скур,,,ся під свободу , то напевно пішов би від Бюту на голову ОТГ, а тепер звільнив місце для свого тески – маминого синочка Юрія Л.

  3. Юра тепер опитує населення чи вони підтримують бадзюня на виборах ,юра чи тобі не соромно тиж такий самий житель селища , але за нього взагалі не дбаєш , стидоба …..

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер