<

Керівник іваничівського Пенсійного фонду подає в суд на голову спілки шахтарів-інвалідів Ласкевича

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:25 | 3.02.2016 / Іваничі / /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Начальник Пенсійного фонду в Іваничах Тетяна Кошлата подає в суд на Олексія Ласкевича за те, що “зробив” її кумою начальника головного управління Пенсійного фонду у Волинській області. Цю інформацію він надав у коментарі журналістам нововолинського каналу.

І начальник головного управління Пенсійного фонду Петро Філіпчук, і Тетяна Кошлата будуть звертатися до суду, щоб спростувати цю інформацію, яка є недостовірною.

Нагадаємо, що такі “пристрасті” розгорілися навколо перенесення відділення Пенсійного фонду з Нововолинська до Іванич. Міські чиновники вважають, що від цього постраждають нововолинські пенсіонери і рахують це недоречним. Головною фігурою у дискусії стала начальник Пенсійного в Іваничах, яку “посватали” в куми до високопосадовця, який, буцімто, прокладає їй дорогу в кар’єрі.

“Ведуча каналу “СТН” також подала інформацію, що частина працівників Нововолинського відділення скорочена на сьогоднішній день. Ні одна людина не скорочена, натомість попередження про скорочення отримали всі – і в Іваничах, і в Нововолинську.

Ми готуємо позов до суду. Буду вимагати спростування інформації, хочу чути вибачення. Розумію, що хтось хоче показати з себе активіста. Можливо, це було проплачено. Не йде боротьба за те, щоб краще обслуговували громадян міста, йде конфлікт інтересів!” – відзначила Тетяна Кошлата.

Вона зауважує, що відділ з обслуговування як був Нововолинську, так і він залишиться. Так само й в Іваничах. Одне єдине “але”: проходить оптимізація в системі Пенсійного фонду. Буде один начальник на два управління, не чотири заступники, а два, одна кадрова служба і бухгалтерія. Що стосується обслуговування людей, на думку пані керівник, це абсолютно не торкнеться ні одного громадянина.

“Чую закиди, що стільки пенсіонерів в Нововолинську, транспортне сполучення погане і як вони будуть доїжджати? Для чого доїжджати в Іваничі? – у цьому нема потреби. Навпаки, люди, що живуть біля Нововолинська, матимуть можливість звертатися як в місто, так і в селище. Основна проблема – оптимізація структури. Ми стараємося, щоб працівників це не торкнулося”, – говорить Тетяна Кошлата.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер