<

Із зони АТО повернувся голова Іваничівської районної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:00 | 10.12.2014 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

9 грудня  голова районної ради воїн Віктор Вілентко, який прибув із зони АТО у відпустку, зустрівся із учнями Іваничівської загальноосвітньої школи І-ІІІ ст. №2 імені Юрія Лелюкова .

Діти зустріли бійця вітанням «Слава Україні!», прочитали вірші та подарували велику кількість листів для Віктора Анатолійовича особисто та для його побратимів.- повідомляє Іваничівська районна рада

У ході спілкування діти з перших вуст  дізналися про складний військовий стан на Донбасі, як земляки  в складі військової бригади  захищають територію нашої держави. Діти ставили багато запитань. Їх цікавило все: «Як часто Ви спілкуєтесь з рідними?», «Чи отримуєте допомогу від держави?», «Чи підтримують Вас місцеві жителі?», «Чи не холодно Вам спати?» та ін. Під час розмови Віктор Анатолійович висловив подяку  дітям за теплі листи та чудові малюнки, які він разом з побратимами отримує, дякуючи волонтерам. Розповів, як ці малюнки зігрівають серця бійців, підтримують у нелегку хвилину; як здорові бородаті чоловіки дістають із бронежилета, у декого вже зовсім затерті від перечитувань листи,  і з теплою посмішкою знову ховають  «до серця».

Час сплинув непомітно. Майже півтори години діти, затамувавши подих, слухали розповідь, запитували, спілкувались. Ніхто не залишився байдужим.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер