<

Іваничівців запрошують на заходи з нагоди Дня Соборності України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:53 | 18.01.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Із нагоди Дня Соборності України 22-го січня 2018 року у райцентрі пройдуть урочисті заходи.

До 99-ої річниці проголошення Акту Злуки Української Народної Республіки і Західної Української Народної Республіки, яку відзначають 22-го січня, в Іваничівському районі проведуть ряд заходів. На робочій нараді у районній державній адміністрації було запропоновано заходи розпочати із ланцюга єдності по вулиці Грушевського.

О 14:00 оргкомітет запрошує усіх небайдужих громадян прийти з державною символікою та сформувати ланцюг єдності по вулиці Грушевського.

О 14:10 відбудеться молитва за Україну та її народ (біля пам’ятника Т.Г.Шевченка) та покладання квіти до пам’ятних знаків борцям за свободу і незалежність України.

О 14:30 – урочиста академія в РД «Просвіта».

Від учасників заходу буде покладено квіти до пам’ятних знаків борцям за свободу і незалежність України. Окрім того, у закладах освіти району пройдуть тематичні уроки, виховні години, круглі столи, конференції.

В закладах культури району відбудуться культурно-мистецькі та інформаційно-просвітницькі заходи. У бібліотеках – книжкові виставки, тематичні полиці, у музеї – експозиція, що висвітлює історичні події, пов’язані з боротьбою українського народу за свою державність.

Відбудеться також молитва за Україну, – повідомляється на офіційному сайті районної державної адміністрації.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа