<

Іваничівці сперечаються через доріжку з екоплитки, яку поклали в центрі селища

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 16.11.2017 / Іваничі / /
Перегляди
7
/ коментарі 3

У соціальних мережах триває дискусія щодо практичності доріжки з екоплитки, яку в центрі Іванич поклав місцевий підприємець Сергій Крищук. 

Суперечка виникла через пост активіста Василя Ігнатюка у Фейсбуці, котрий вважає, що доріжка непрактична і непристосована для діток, які ходять нею до навчального корпусу. Користувачі соціальної мережі пишуть, що багато батьків критикували матеріал, з якого вона зроблена.

“Таку гарну зробили дорогу для дітей із автомобільної бруківки, що діти аж стежину витоптали. Напевно свідомих дітей виховуємо, бережуть для наступних поколінь”, – іронізує Ігнатюк.

“Мене така доріжка збісила ще 1 вересня . Краще б її не було зовсім. Але ж є. Зробили “послугу” дітям”, – пише Діана Новосад.

“БУГ” поцікавився у підприємця Сергія Крищука, який виготовляє бетонні вироби, чому він використав саме такий матеріал.

“Ця доріжка знаходиться навпроти магазину “Діана”. Поруч є корпус, де навчаються діти. Батьки та учителі давно хотіли її викласти, адже через усі Іваничі учні йдуть у чистому взутті, а прямо перед корпусом – суцільне болото. Поряд знаходиться автошкола, там проводять уроки водіння. Інші матеріали можуть не витримати, коли по них їздитимуть автомобілі.

Екоплитка, яку ми поклали, має товщину 10 сантиметрів. Рішення зробити доріжку прийняли на батьківських зборах, допомогли коштами батьки та селищна рада, депутатом якої тоді був й Ігнатюк”, – пояснює підприємець.

Мешканка Іванич Олеся Халімон у соцмережі підтримала Сергія Крищука, адже вважає, що критикувати роботу інших, при цьому не доклавши жодних зусиль для розвитку селища, щонайменше недоцільно.

“Цю доріжку робив Сергій Крищук сам! Він сам возив усе і плиточку, і щебінь, йому ніхто не допомагав. І робив він для усіх дітей, не тільки для своїх. За що йому велика вдячність. Його допомога є завжди, коли щось робиться! Критикувати і ганьбити є кому, допомагати – нікому! Розмір взуття дитини, яка ходить до другого класу (це найменші діти, які ходять в цю школу) 31-32, а це приблизно 20-20,5 см. Отвір, засипаний щебенем – 9-9,5 см. Питання: комусь провалюються там ноги? Чи, можливо, на каблуках ходять діти? Де ви були, коли там було стільки болота, що пройти не було де? А от припарковане авто твоє, Василю, біля самісінького входу в школу, що діти обходили різними сторонами, чомусь камера твого телефону не зняла! – обурюється вона.

Фото з мережі Фейсбук




коментарів: 3
  1. Шановні батьки. Перш ніж критикувати роботу інших, спочатку зробіть самі щось для свої же дітей.

  2. Вася він і в Африці Вася!Той Ігнатюк вже вбрид всім,йому весь час щось не так.Не має чоловік роботи,от і страждає всякою фігнею.А спитати в нього,що він зробив для дітей?Чи взагалі для Іванич будучи депутатом?????Нічогісінько!А ні,”царя”вихваляв і вихваляє!Шут придворний!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

17 Квітня, Середа
16 Квітня, Вівторок