<

Іваничівським школярам розповіли про роботу бібліотекарів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:57 | 14.06.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

Днями профорієнтатор Іваничівського районного центру зайнятості провела захід для учнів Іваничівської загальноосвітньої школи ім. Ю. Лелюкова №2 у Іваничівській дитячій бібліотеці.

Школярі наочно побачили та дізналися багато цікавого про професії бібліотекаря та бібліотекаря системних технологій. Діти отримали інформацію із першоджерел, поспілкувалися з професіоналами своєї справи.

Фахівець центру зайнятості розповіла про послуги служби, стан та перспективи ринку праці; професії, що користуються попитом у роботодавців району. Також ознайомила з важливими якостями характеру, які потрібні для оволодіння професіями бібліотекаря та бібліотекаря системних технологій.

Учні мали можливість дізнатися про специфіку та особливості роботи бібліотекарів. Іваничівська бібліотека є учасником програми «Бібліоміст». Вона оснащена сучасними технічними засобами, комп’ютерною технікою та вільним доступом до мережі Інтернет.

Також учні отримали корисну інформацію, що може стати у нагоді як при виборі майбутньої професії, так і в повсякденному житті. Переглянули анімаційні відеоролики для наочного розуміння важливості вибору професій.

На завершення заходу працівники бібліотеки побажали учням успіхів у виборі професії. Також школярів запросили записатися до бібліотеки, аби мати доступ до користування всіма можливостями закладу.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер