<

Іваничівський “УКРОП” – колиска талантів. Депутат Роман Франчук співає у складі весільного гурту

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:47 | 30.01.2017 / Іваничі / , , /
Перегляди
19
/ коментарів 5

У соціальній мережі Фейсбук з’явилося відео депутата Іваничівської районної ради VІІ скликання Романа Франчука, який виступає у складі весільного гурту “Рандеву”.

В депутатів Іваничівської райради є власні хобі та пристрасті. До речі, такі захоплення можуть розказати про людину багато цікавого! Журналісти інтернет-видання “БУГ” не вперше переконуються, що серед іваничівських народних обранців є креативні та творчі особистості. Раніше повідомляли про радника Іваничівської районної ради Сергія Недбайла, котрий змонтував відеоролик та заспівав музичну композицію про життя після 50-ти.

Як це не банально звучить, але обранці народу від початку зліплені з того самого тіста, що і ми всі. Незважаючи на зайнятість і нервову атмосферу в раді, у депутатів є бажання співати!

На сторінці “укропівця” Сергія Недбайла з’явилося відео його колеги та депутата Іваничівської районної ради Романа Франчука, який виступає у складі весільного гурту “Рандеву”.

Франчук Роман Іванович, 16.01.1973 року народження, обраний 25-го жовтня 2015 року по виборчому округу № 8 с. Бортнів Іваничівського району від політичної партії «УКРАЇНСЬКЕ ОБ’ЄДНАННЯ ПАТРІОТІВ – УКРОП», посвідчення № 28. Вчитель ЗОШ І-ІІІ ступеня с. Бужанка.

https://www.facebook.com/100002014770733/videos/1223772817699866/




коментарів: 5
  1. Бо якби у вчителів була достойна заробітня плата гідна європейського рівня життя, то вони б не шукали способів прогодувати свою сім*ю))) а так як лохи сидять в тій державі, працюють на ту школу і ніогірка не мають. То ще й за ініціативу бути причетним до самоврядування обкавують їх по вуха..))) Ps(адмін, не подумай що я з укропа) усім добра))

  2. Зібрати всіх до купи настроіти булоб кому район представляти .неодин там вміє співати й грати)))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця