<

Іваничівський районний центр зайнятості співпрацюватиме з Павлівською ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:16 | 14.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

З метою інформаційно – роз’яснювальної роботи та інформуванням про послуги і можливості служби зайнятості  директор Іваничівського  районного центру зайнятості черговий  раз відвідав Павлівську об’єднану територіальну громаду (ОТГ).

Під час зустрічі з головою ОТГ А.Сапожником  було повідомлено про переваги співпраці зі службою, оновлено інформаційний куточок державної служби зайнятості де розміщена відповідна інформація. Також узгоджено графік відвідування уповноваженими представниками служби зайнятості  об’єднану територіальну громаду з питань працевлаштування та соціального захисту населення, зокрема  ознайомлення із сучасними електронними сервісами державної служби зайнятості(відео-резюме, скайп-співбесіда, пошук роботи  на порталі державної служби зайнятості «Труд», реєстрація через сервіс «Електронна черга» та ін.).

Під час зустрічі були обговорені можливості продовження взаємовигідної співпраці громади з  районним центром зайнятості, обговорено питання щодо створення нових робочих місць, перспектив розвитку інфраструктури територій громади, організації громадських та інших робіт тимчасового характеру, можливість підвищення кваліфікації мешканців громади, у тому числі і за сприяння служби зайнятості.  

З початку року із Павлівської ОТГ заключено 10 договорів на громадські роботи і залучено 20 осіб. Безробітні обкошували кладовище,придорожні смуги, впорядковували територію  сільської ради та Польське кладовище.

Андрій Сапожник зазначив, що громада  буде  співпрацювати зі службою зайнятості щодо вирішення питань зайнятості регіону,  в покращенні організації проведення громадських робіт на території ОТГ та співучасті на партнерських засадах при розробці  та реалізації цільових програм,  в тому числі із залученням грантів, що мають на меті розширення можливостей населення в сфері зайнятості (програм зайнятості, соціально-економічного розвитку, підтримки малого та середнього бізнесу, тощо) залучати на партнерських засадах районну службу зайнятості.  




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер