<

Іваничівський районний центр зайнятості налагоджує співпрацю з Литовезькою ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:41 | 26.07.2017 / Іваничі /
Перегляди
0
/ Коментарі відсутні

В рамках подальшої спільної взаємодії та вдосконалення співпраці з громадами директор Іваничівського районного центру зайнятості Гарік Татоян відвідав Литовезьку територіальну громаду.

Під час зустрічі з головою ОТГ І. Іванчуком та з запрошеними підприємцями, які ведуть свою діяльність на території цієї громади, Гарік Татояннаголосив, що пріоритетом цього року є робота з об’єднаними територіальними громадами. «Задля наближення соціальних послуг до клієнтів у кожній з трьох вже створених ОТГ в нашому районі центром зайнятості розробляються спільні заходи. Для нас важливо забезпечити доступність системи оперативного і безперешкодного реагування на потреби громади у сфері соціального захисту», – резюмував директор центру зайнятості.

Також розміщено узгоджений графік відвідування фахівцями служби зайнятості цієї громади. Визначені відповідальні особи, які надаватимуть послуги з питань працевлаштування та соціального захисту на випадок безробіття, резервування часу у фахівців центру зайнятості через сервіс “Електронна черга”, надаватимуть профорієнтаційні послуги, у тому числі із застосуванням психодіагностичних методик. Обговорено питання щодо організації громадських та тимчасових робіт, актуальна та перспективна потреба в кадрах, надання інформаційно-консультаційних послуг служби зайнятості безпосередньо на території об’єднаної територіальної громади.

Співпраця з об’єднаними територіальними громадами налагоджена та надалі продовжується, згідно з графіком відвідування.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа