<

Іваничівський район саботує постанову кабміну про перехід на альтернативне паливо

Цей запис опубліковано більш як рік тому
13:58 | 22.12.2014 / Іваничі /
Перегляди
3
/ Коментарі відсутні

Сьогодні, у котрий раз, на оперативній нараді у губернатора Волинської області Володимира Гунчика піднімалося питання про переобладнання котлів із газових на альтернативне паливо. 

Як зазначив Володимир Банада, директор департаменту капітального будівництва та житлово-комунального господарства Волинської ОДА, із 19 котелень майже всі, до закінчення 2014 року, працюватимуть на альтернативному палеві. Окрім однієї котельні селища Іваничі. Володимир Банада зазначив, що в іваничівській школі-інтернат все готове до переходу котельні на тверде паливо, але цьому перешкоджають певні структури, які очолюване ним  господарство подолати не може.

Володимир Гунчик дав розпорядження в обов’язковому порядку по 15 січня 2015 року перевести котельню в іваничівській школі-інтернат на альтернативне паливо. Інакше вже 16 січня будівлю школи відключать від газопостачання без додаткових попереджень. “В школі проведено аудит, все відповідає нормам, причин гальмувати справу не має. Це приклад керівника, яка своєю позицією “а мені все рівно” дозволяє собі навмисно ігнорувати постанову Кабміну. Якщо керівництво школи не дасть добровільної згоди, підключимо силовиків” – сказав Гунчик.

З чим пов’язана відповідна реакція керівництва школи на постанову Кабміну будуть з’ясовувати журналісти “Бугу”.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок