<

Іваничівський район готується до проведення Європейських Днів Добросусідства

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:06 | 12.07.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ коментарі 2

З метою належної підготовки та проведення Європейських Днів Добросусідства «Кордон 835 Кречів – Крилів»  робоча група на чолі з головою районної державної адміністрації Лілією Кревською виїхала на місце проведення заходу, яке цього річ буде проходити у прикордонній смузі поблизу річки Західний Буг.

Зустріч відбулась за участі першого заступника начальника Львівського прикордонного загону підполковника Ігоря Римарчука та начальника відділу прикордонної служби «Морозовичі» Андрія Бакуна, повідомляє сектор з питань внутрішньої та інформаційної політики Іваничівської райдержадміністрації.

Присутні обговорили план заходів, який затверджений розпорядженням голови райдержадміністрації № 198 «Про організацію підготовки та проведення Європейських Днів Добросусідства» від 4 липня 2018 року.

Окрім того, під час зустрічі члени робочої групи оглянули місце проведення культурно-мистецьких заходів. Зокрема, визначились з місцем встановлення сцени, розміщенням виїзної торгівлі, виставки-продажу робіт народних умільців, фотозони та автостоянки.

Відтак, потрібно провести благоустрій території, облаштування під’їзних шляхів, забезпечити наявність вказівників до місця проведення заходів та інформаційних покажчиків напрямів руху, організувати встановлення у місцях проведення заходів флагштоків з державними прапорами України та Республіки Польща, очистити та підготувати місця для стоянки автомобілів.




коментарів: 2
  1. Якщо чесно ця “совковщина” вже надоїла. Знову назганяють народу який ще можна зігнати (добровільно ніхто туди не поїде), ментів більше ніж учасників, десяток поляків “для годиться” яких попросить сусідня влада щоб взагалі хтось з поляків показався, куча витраченого бабла та САМЕ ГОЛОВНЕ-фотозвіт про проведену роботу на інтернет ресурсах державних органів. Не вірите – самі побачите через деякий час.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер