<

Іваничівські поліцейські шукали вкрадений ноутбук, а знайшли 15 кущів коноплі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
10:28 | 24.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
1
/ 1 коментар

На Волині чоловік підозрювався у викрадені ноутбука, у зв’язку з цим в його помешканні здійснили обшук, під час якого виявили 15 кущів конопель, які той вирощував на балконі.

Про це йдеться у вироку Іваничівського районного суду Волинської області від 13 квітня, – повідомляє ІА Волинські новини.

Як вдалося встановити під час судового засідання, 11 травня 2016 року обвинувачений викрав з вітрини магазину ноутбук Asus Eeebook Е502МА» вартістю 8699 гривень, чим спричинив потерпілому матеріальну шкоду на вказану суму.

Окрім того, 6 червня під час проведення обшуку в його помешканні було виявлено та вилучено 15 кущів рослинного походження зеленого кольору, які, згідно з висновком експерта, є рослинами роду коноплель. Чоловік посіяв та вирощував їх приблизно з квітня 2016 року без належного на це дозволу для власного вживання без мети збуту.

Допитаний у судовому засіданні обвинувачений свою винуватість у вчиненні інкримінованих йому злочинів не визнав та показав, що, можливо, в день вчинення крадіжки він дійсно і заходив в магазин, з якого зник ноутбук, однак крадіжки ноутбука не вчиняв. Що стосується виявлених у нього на балконі наркотичних рослин, то він сказав, що їх не вирощував. Зокрема, чоловік не заперечив, що вони росли в нього на балконі, однак про те, що це наркотичні рослини, а саме коноплі, він не знав. Він стверджував, що насіння потрапило в землю випадково, а в горщиках на балконі він посіяв розсаду овочів, насіння яких придбав на ринку.

Хоча обвинувачений свою вину не визнав, однак його вина повністю доведена дослідженими в судовому засіданні доказами. Зокрема, свідки впізнали в ньому особу, яка здійснювала крадіжку.

Відтак, суд визнав його винним та призначив покарання у виді позбавлення волі нас строк 1 рік.




один коментар
  1. “вона” ,можливо була “свята”….бо це щось схоже на “непорочне зачаття”(вітром надуло)))))))))))

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер