<

Жителі іваничівського району стурбовані тим, що “Укрзалізниця” відмінила рух пасажирського потягу сполученням Львів-Київ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:13 | 10.02.2015 / Іваничі /
Перегляди
1
/ Коментарі відсутні

Іваничівська районна рада за підписом заступника голови ради Юрія Мазурка направила листи у Міністерство інфраструктури України, Державну адміністрацію залізничного транспорту України «Укрзалізниця», Волинську обласну державну адміністрацію, Державне територіально-галузеве Об’єднання «Львівська залізниця» такого змісту:

«Іваничівська  районна рада звертається до Вас з приводу транспортного забезпечення жителів Волинського краю залізничним сполученням зі Львовом та Києвом. Жителі району вкрай стурбовані тим, що керівництвом Укрзалізниці прийняті документи (розпорядження НР 183 від 28.01.2015 та НР 200 від 29.01.2015) щодо відміни руху пасажирського потягу №141/142 сполученням Львів-Київ. Це вже не перша спроба щодо відміни руху зазначеного потягу.

Ця подія викликає неабияке обурення та резонанс у мешканців району. Адже це практично єдиний найшвидший, найвигідніший спосіб для жителів Волинського Полісся (райони – Іваничівський, Маневицький, Камінь-Каширський, Любешівський, Ковельський, Турійський, Володимир-Волинський  Волинської та Сарненський, Володимирецький Рівненської областей) дістатись до Львова та Києва, великий регіон залишається без прямого сполучення з центром України, а, відповідно, й з  іншими регіонами. Цим поїздом користуються студенти та працівники низки підприємств, установ. З самого початку відкриття цієї вітки залізниці,  а це понад сто років тому, потяги вказаного залізничного сполучення користувалися особливим попитом усього населення.

Зважаючи на численні звернення наших жителів до органів влади, депутатів усіх рівнів, переконливо просимо залишити діючим рух поїзда №141/142. Вважаємо, що наше з Вами завдання – розбудовувати Українську державу, забезпечувати її жителям надання якісних послуг, в тому числі і транспортних, а не створювати додаткові проблеми.

Так, маємо надію на взаєморозуміння та позитивне вирішення цього питання.»

Дякую.  З повагою керуюча справами районної ради  Ніна Шумська




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

16 Квітня, Вівторок