<

Іваничі: депутата селищної ради звинувачують у насильстві та водінні авто нетверезим

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:58 | 25.09.2017 / Іваничі /
Перегляди
21
/ коментарів 9

На ім’я голови Іваничівської селищної ради Федора Войтюка надійшло звернення від виконувача обов’язків начальника Іваничівського відділення поліції Олега Гурича про протиправні дії депутата селищної ради, а саме здійснення ним насильства в сім’ї та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Поліція просить керівництво селищної ради вплинути на поведінку обранця громади, члена фракції ВО “Свобода” Віталія Греся.

Про це Федір Войтюк поінформував під час пленарного засідання, розглядаючи питання “Різне”.  Чергова 17 сесія VII скликання Іваничівської селищної ради відбулася 22-го вересня.

Попередньо звернення від Іваничівського ВП ГУНП у Волинській області розглянули депутати на засіданні комісії з питань депутатської діяльності, дотримання законності, соціального захисту громадян.

У ньому йдеться, що в поліції тричі за останній рік реагували на повідомлення щодо неправомірних дій народного обранця. Зокрема правоохоронці отримували повідомлення про здійснення ним насильства в сім’ї та керування автомобілем у стані алкогольного сп’яніння.

Вчинки депутата – це не лише свідчення низької культури людини, а й пряме порушенням вимог закону – кажуть у поліції. Аналізуючи дії члена фракції ВО “Свобода”, варто звернути увагу на вимоги статті 8 Закону України “Про статус депутатів місцевих рад”, згідно із якими депутат як представник інтересів територіальної громади повинен керуватися у своїй діяльності та поведінці загальновизнаними принципами порядності, честі та гідності.

На сесійне засідання Гресь не з’явився.

“Свободівець” Василь Ігнатюк під час сесії виступив на захист свого товариша, мовляв, справу про насильство в сім’ї закрили, а розглядати це звернення за відсутності Греся не можна з моральної точки зору.

Комісія, очолювана Ігнатюком, прийняла рішення не втручатися у приватне життя депутата. Колеги Віталія Греся вважають, що моральний статус обранця народу – це його особиста справа.

Ігнатюк третій зліва, Гресь – четвертий




коментарів: 9
  1. Тут нема чому дивуватись, це типова поведінка свободівців. На що тільки іваничівці дивляться

  2. Комісія прийшла до абсудного висновку, що керування автомобілем в стані алкогольного сп’яніння і насильство в сім’ї є втручання в приватне життя депутата. Складається враження, що члени комісії такі ж п’яниці як і сам депутат Гресь. Який народ такі ж і депутати.

  3. на, що дивиться наша оновлена Варта порядку, чому нема рішення суду по 130ст.КУАП, , чи свободівці знову суди порішали?

  4. нічого з того не буде. Чи то суддя чи то керівництво поліції в тісних “дружніх” відносинах з “свободівцями”. Спеціально затягують час з адмінпорушенням по керуванню в стані адкогольного сп’яніння. Те ж саме було з Ігнатюком. пройде три місяці і Греся визнають винним але не стягнуть штраф через закінчення терміну. От такі методи свободи.
    В підтвердження моїх слів, подивіться на сайт Іваничівського суду (п’ятий запис зверху) – https://iv.vl.court.gov.ua/sud0303/gromadyanam/csz/

  5. Задля справедливості нехай оця зграйка свободівців покаже вагомий внесок лигаря на колесах в покращення життя селища і району. Підйом прибутку свободівцями іваничівських барів не рахується.

  6. Того iгнатюка теж треба розбирати за водiння авто пяним а тут вiн когось маэ розбираэ жах що пробиться треба гнати мiтлою таких депутатiв хто в нас депутати. Люди придивiться там в свободi одне одного краже в кого пальцем не тикнеш

  7. Опекана вже сто років не бачив в Іваничах, а тут на фото :)))). Ярий свободівець, а на заробітки в росію їздить – парадокс якийсь

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця