<

Іваничівська громада вступила в Асоціацію «Енергоефективні міста України»

09:36 | 31.03.2023 / Іваничі / , /
Перегляди
642
/ коментарі 4

Іваничівська селищна рада вступила в Асоціацію «Енергоефективні міста України» й щороку платитиме за це членські внески.

28-го березня на черговій сесії депутати розглянули питання «Про вступ селищної ради до Добровільного об’єднання органів місцевого самоврядування – Асоціації «Енергоефективні міста України».

Начальник відділу комунального майна та житлово-комунального господарства Олександр Громик, пояснюючи намір про вступ до Асоціації, зазначив, що це роблять заради підвищення ефективності використання енергетичних ресурсів, посилення енергетичної безпеки, покращення якості енергетичних послуг, захисту довкілля та забезпечення сталого розвитку громади.

За вступ і перебування в асоціації доведеться платити з місцевого бюджету. Вступний внесок становить 8 тисяч гривень, а річний членський внесок – 4 тисячі гривень.

Вступ громади до Асоціації «Енергоефективні міста України» депутати підтримали одноголосно.

Довідка. Асоціація «Енергоефективні міста України» створена у 2007 році. Нині вона об’єднує понад 40 українських міст з усіх регіонів України. У свою чергу, АЕМУ є колективним членом двох європейських асоціацій органів місцевого самоврядування – «Energy Cities» і «Climate Alliance» та єдиною національною структурою підтримки Угоди Мерів в Україні.

Вся діяльність Асоціації спрямована на те, щоб допомогти містам впроваджувати систему управління енергією, розробити план дій для реалізації енергетичної політики тощо.




коментарів: 4
  1. Брєд. В громаді існує дві котельні, з якими й так розібратись не можуть, а тут ще й вступили в якусь там оргаанізацію по відмиванню коштів ( бо іншого вони нічого не роблять). Центрального опалення в селищі взагалі нема, на світло і газ не вони тарифи встановлюють, ЩО І ДЕ ЗАОЩАДЖУВАТИ??? Громик в сосну вдарився в Новіку, назаощаджував там так, аж вигнали разом зі всією молодою командою, тепер в нас НАШІ!!!! гроші транжирить. Одна суди програє, другий вступає в те куди апріорі не треба. Отак і живемо.

  2. В них там місця підписані чи шо?
    Завжди на тих самих кріслах дупу мостять :)

  3. Це ж треба вміти якійсь там придуманій асоціації знайти якогось телепня в Іваничах, щоб він просто так віддав їм гроші за якусь там неіснуючу допомогу. Чи то часом керують тою асоціацією не з Рівненської колонії? Дуже почерк подібний.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця