<

Іваничівська громада відзначила 4-річчя з дня утворення: фоторепортаж із святкування

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:38 | 1.07.2021 / Іваничі, Таблоїд / , /
Перегляди
2369
/ 1 коментар

30-го червня Іваничівська громада відсвяткувала День народження. Їй виповнилось 4 роки з часу утворення. Урочистості відбулися на центральній площі селища. Святкування об’єднали чимало місцевих мешканців та гостей громади. На урочисті заходи вони приходили родинами. Адже тут цікаво і весело було кожному.

На присутніх впродовж дня чекало різнобарв’я заходів та яскравих розваг. Зокрема, можна було взяти участь у турнірі з шахів чи перейняти ази спортивної майстерності у вихованців Іваничівської ДЮСШ з вільної боротьби та важкої атлетики під час їхніх показових виступів. Також можна було сфотографуватися біля оригінальних святкових фотозон, які спеціально підготували з нагоди чергової річниці громади. Окрім цього, усі охочі могли придбати вироби народних майстрів, які привезли свої найкращі творіння. Розмаїттям манили і ряди з виїзною торгівлею.

Та найбільше втішалася святу, мабуть, все-таки дітвора. Атракціони, батути, надувні гірки, тир, мініелектроавтомобілі – нічого не пустувало, бо всюди розважалася малеча.

Цього дня Іваничівська громада, як справжня іменинниця, радо зустрічала гостей. На свято завітали представники духовенства та делегації із сусідніх громад та міст, а також місцеві підприємці та керівники облдержадміністрації й облради. Серед них – помічник нардепа Ігоря Гузя, депутат обласної ради Андрій Бокоч, заступниця голови обласної державної адміністрації Людмила Тимощук, голова Володимир-Волинської районної ради Віктор Хиць, міський голова Нововолинська Борис Карпус, голова Павлівської громади Андрій Сапожник, голова Поромівської громади Олег Савчук та директор ТзОВ «П’ятидні» Валерій Діброва.

Вони побажали місцевим мешканцям добра і достатку, впевненості у завтрашньому дні та мирного неба, а їхній громаді  — економічного і соціального розквіту.

Опісля, рідну громаду і його жителів з Днем народження привітала селищна голова Лідія Томашевська. Вона наголосила, щоб Іваничівська громада завжди зростала і квітла, щоб тут постійно святкувалися новосілля, весілля й родини.  

Під час урочистостей нагрудні знаки, грамоти й подяки отримали чимало місцевих мешканців, які живуть і працюють на благо громади й держави: учасники бойових дій, медики, освітяни, комунальники, громадські активісти й діячі.

Після урочистостей, святкування продовжилося гучним концертом. Присутніх розважали аматорські колективи та окремі виконавці Іваничівської громади. Також мистецькі вітання подарували гості свята – артисти з сусідніх Поромівської, Литовезької та Павлівської громад.

Запальний та драйвовий концерт зібрав масу людей, яких не зумів розігнати навіть дощ. А завершилося святкування гучною дискотекою під виступ місцевого гурту «Добре Є».

Під ліричні й чуттєві, але й водночас запальні хіти артистів куражилися і дорослі, і діти. Усі розважалися на повну: танцювали, підспівували та дарували виконавцям бурхливі овації.

Пропонуємо читачам БУГу фоторепортаж з святкування Дня народження Іваничівської громади:




один коментар
  1. Все звичайно було не погано, але чому не запросили Федора Васильовича ? , який був засновником цієї громади! Завдячуючи йому збереглися і будинок культури, спортивна та музичні школи. Цариця запросила тільки угодних((

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер