<

Іваничівщина відзначила День Збройних Сил України

Цей запис опубліковано більш як рік тому
11:49 | 7.12.2015 / Іваничі /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

6 грудня, у День Збройних Сил України в санаторії-профілакторії «Шахтар»  відбулися урочистості для військовослужбовців з району, які брали і беруть участь в антитерористичній операції на Сході нашої держави.

Представники влади, районного військового комісаріату, волонтери, небайдужа громадськість зібралася, аби привітати українських військових. Присутні хвилиною мовчання вшанували пам’ять загиблих героїв.

Вітальними словами розпочала захід ведуча начальник відділу культури райдержадміністрації Олена Шумик, яка побажала воїнам міцного здоров’я, миру і злагоди в сім’ях та надала слово заступнику голови районної державної адміністрації Людмилі Войтович.

«Від імені усієї громади щиро дякуємо Вам за патріотизм, мужність, відвагу, проявлені в під час виконання обов’язку кожного громадянина – захисту незалежності та територіальної цілісності України. Пишаємося Вами та Вашими вчинками, які є гідним прикладом для майбутніх поколінь», – зазначила під час свого виступу Людмила Миколаївна.

Приєднався до привітань представник Іваничівського районного військового комісаріату капітан Олександр Мяло.

Теплими були слова волонтера Петра Сопронюка, заступника начальника управління соціального захисту райдержадміністрації Сергія Вільчинського, волонтера, капітана Петра Нагайовського, директора Володимир-Волинського центру надання безоплатної вторинної правової допомоги Наталії Смолярчук, депутата районної ради Сергія Недбайла.

По-материнськи лагідними та щирими були привітання голови громадської організації «Спілка матерів військовослужбовців Іваничівщини» Надії Рубан, яка побажала хлопцям невичерпного ентузіазму, віри в перемогу та торжество Добра над Злом. Також Надія Миколаївна подякувала райдержадміністрації, спонсорам та дирекції санаторію-профілакторію «Шахтар»  за організацію вітальної гостини.

Звичайно, цей день не був би святковим без пісень, які виконали для воїнів запрошені артисти районного будинку «Просвіта».

За святковим столом військовослужбовці ділилися своїми спогадами про пережиті воєнні події, згадували побратимів, які віддали своє життя за визволення нашої країни від агресора.

На завершення заходу до присутніх звернувся голова громадської організації військовослужбовців району Володимир Рубан, який зазначив, що і «Спілка матерів», і «Спілка військовослужбовців» мають на меті захищати та відстоювати інтереси кожного військовослужбовця. «Лише спільними зусиллями ми наведемо порядок в країні. Та починати ми повинні кожен з себе», – зазначив у виступі Володимир Вікторович.

Райдержадміністрація висловлює щиру вдячність Миколі Волинцю, Василю Живчину, Віталію Шевчуку, Івану Пасічнику, Петру Сопронюку, Юрію Пікуті, Петру Сарабуні за виявлені патріотизм, небайдужість, активну громадянську позицію та участь в організації свята.

IMG_20151206_140859
IMG_20151206_131620




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

20 Квітня, Субота
19 Квітня, П’ятниця