<

Іваничівщина: резюме сімейних лікарів, з якими мешканці можуть укласти договір

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:29 | 3.05.2018 / Іваничі /
Перегляди
356
/ коментарі 4

Іваничівський Центр первинної медико-санітарної допомоги надав інформацію про сімейних лікарів, з якими мешканці району можуть укласти договір.

Станом на 2-ге травня в Іваничівському районі уклали договори із сімейними лікарями 1009 пацієнтів.

Таку інформацію інтернет-виданню «БУГ» надав головний лікар Іваничівського Центру первинної медико-санітарної допомоги Роман Киця.

Нагадаємо, що пацієнт має право вільного вибору лікаря незалежно від місця свого проживання чи реєстрації. Тобто, якщо, наприклад, ви проживаєте у будь-якому селі Іваничівського району, а довіряєте лікарю, що працює в селищі Іваничі чи місті Нововолинськ, то й укладаєте з ним договір. Не обов’язково всі члени родини мають обслуговуватись в одного лікаря, хоча слушна думка – на те він сімейний лікар, щоб бачити не лише хворобу, а й причини її виникнення.

Рекомендована кількість пацієнтів на одного лікаря має бути у межах 2000 осіб.

Авторитет лікаря визначатиме кількість пацієнтів, які укладуть з ним договір. На кожного пацієнта у державному бюджеті передбачено 370 гривень на рік.

З якими сімейними лікарями ви можете укласти договір інформує Іваничівський ЦПМСД.




коментарів: 4
  1. Ага, тільки от талони ‘іногододнім’ попереднім записом не дають, а лише за місцем реєстрації. І не забувають нагадати щоразу, де у нас за пропискою амбулаторія знаходиться. Це про Нововолинськ, який згадувався у статті…

  2. і для Нововолинська могли б так зробити, бо доходить до діла і не знаєш з кого вибрати(

  3. Я лікувався в Бортнік серйозна і розумна і вона не повинна всім лізти в одне місце подивіться кожен на себе перш ніж давати оцінку іншим інших лікарів ви не маєте права обсуджати поступіть в медвуз повчіться 8 років а тоді судіть хто розумний а хто ні

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер