<

Іваничівщина: меблі та комп’ютери, майданчик, освітлення закупили за держкошти

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:43 | 23.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
0
/ 1 коментар

Помічники народного депутата Ігоря Гузя – Андрій Бокоч та Ігор П’ятоха відвідали села Заболотці, Лугове, Мишів, Іванівка та Луковичі на Іваничівщині, щоб зустрітися із громадою, а також перевірити якість використання держкоштів.

Мишівський дошкільний заклад “Дюймовочка” та луковичівську школу забезпечили додатковими комп’ютерами та технікою. На це витратили 25 і 150 тисяч гривень відповідно.

У школу села Іванівка придбали нові меблі, музичну апаратуру та встановили новий дитячий майданчик на території. Загалом на це витратили 90 тисяч гривень.

У Заболотцях торік за державні кошти облаштувати вуличне освітлення. У ФАП села Лугове придбали нові медичні меблі за 20 тисяч гривень.

Під час зустрічей із керівництвом громад та активом кожного із сіл команда Ігоря Гузя обговорює та узгоджує найбільш актуальні проблеми в населених пунктах для подальшого державного фінансування.

“Ми працюємо у кожному селі та безпосередньо із лідерами громад. Узгоджуємо з мешканцями, на що варто витрачати кошти. Потрібно розуміти, що не все можливо зробити за день, проте спільними зусиллями ми зможемо поступово розвивати кожен населений пункт”, – відзначив під час зустрічі помічник депутата Андрій Бокоч.




один коментар
  1. Андрію Бокочу на замітку: якщо Ви спілкуєтесь з іншими людьми, вийміть руки з кишень штанів.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер