<

Іваничівська ОТГ отримала новий шкільний автобус

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:34 | 17.11.2020 / Іваничі / /
Перегляди
27
/ 1 коментар

17-го листопада Іваничівська селищна рада отримала новий шкільний автобус.

Про це йдеться на сторінці Іваничівської громади у фейсбуці.

Відповідний транспорт забезпечуватиме підвіз дітей на навчання до комунального закладу загальної середньої освіти «Іваничівський ліцей №1».

Як зазначив селищний голова Федір Войтюк: «Безпека дітей у дорозі до школи та додому, спокій батьків, і, звичайно, забезпечення рівного доступу до якісної освіти кожного школяра – це основне завдання селищної ради».

Загалом для потреб волинських школярів придбали 17 транспортних засобів за кошти державної субвенції, загальна їх вартість становить більше 32 млн грн. Всього парк шкільних автобусів в області налічував 216 транспортних засобів. У цьому році він збільшився ще на 17 машин, з яких 3 автобуси – спеціальні, обладнані місцями для перевезення дітей на кріслах колісних, – повідомляють на сайті Волинської ОДА.

Тобто вартість одного шкільного автобуса приблизно 1 млн 882 тисячі гривень.

Нагадуємо, що у 2019 році Іваничівська селищна рада отримала шкільний автобус для ЗЗСО «Мишівський ліцей». Загалом заклади освіти Іваничівської громади матимуть вже три нових шкільних автобуси.




один коментар
  1. Купіть дляперевезення дітей хороший і якісний транспорт, а не гамно з Богдана, в якому зимою холодно, а в літку жарко…

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа