<

Іваничі – селище велосипедистів: вистачає стоянок, але велодоріжок – нема

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:16 | 16.09.2021 / Іваничі / , /
Перегляди
1549
/ коментарів 5

В Іваничах є чимало мешканців, які користуються двоколісним видом транспорту. Є молодь, яка любить проводити своє дозвілля активно, катаючись на велосипедах. Також чимало іваничівців саме на двоколісних добираються на роботу чи навчання. Однак, зауважують, що в селищі немає велосипедних доріжок та й дороги, за їх словами, поганенькі.

У теплі пори року, зокрема й зараз, на вулицях Іванич можна побачити десятки людей на велосипедах. Дехто в такий спосіб добирається на роботу, навчання, закупи, відвозить дітей в дитсадочок, або ж просто катається, отримуючи задоволення.

Велосипедисти кажуть, що таким чином ще й економлять час і гроші.

«Я майже всюди їжджу на велосипеді: на роботу, в магазин і всюди, куди треба. Це приносить задоволення. Я люблю вітер в обличчя та швидкість. Одягнув навушники, ввімкнув улюблену музику, сів на велосипед – краса!», – поділився емоціями Олександр.

Багато іваничівців закохані в своїх «залізних коней». Дехто взагалі «перебирається» на велосипед із автівки.

«Зазвичай по місту я пересуваюся на автомобілі, проте влітку я із задоволенням пересідаю на велосипед. Це весело, цікаво, кажуть і корисно для здоров’я», – каже Вадим.

Біля багатьох місцевих магазинів, закладів і установ обладнанні спеціальні велостоянки, які майже завжди заповненні двоколісними. Їх власники цьому дуже тішаться. Стверджують, що це дуже зручно, коли приїжджаєш велосипедом на роботу чи просто по справах і є куди його поставити.

За словами велосипедистів, єдиний мінус в катанні Іваничами – відсутність спеціальних велосипедних доріжок, які б змогли зробити це безпечнішим. Та й дороги в селищі, на їх думку, погані, на багатьох вулицях – яма на ямі, тому їздити велосипедами не дуже зручно. Хоча, активних іваничівців це не зупиняє.




коментарів: 5
  1. Там більш нічим не доберешся по селищі, або ногами пи..дувати або на роверку. От Вам і вся ідилія

  2. Просто в Голландії машин багато і пробки а в Іваничах немає машин , а ті які є ,то немає за що заправляти.Чомусь за основне, ніхто не пише.Робочі місця створювати треба,тоді буде за що розвивати інфраструктуру і розвиватись громаді.А зараз занепад.Немає нічого.Все закрили і люди повиїжали.

  3. Хаха велодоріжок лиш не вистачає) в Іваничах немає, жодної нормальної дороги щоб була без ям. ЖОДНОЇ, Вул миру яку минулого року зробили там і то вже є ями. Вул Заводська є 50 метрів ям, яких чомусь не зробили коли був ремонт дороги на Бубнів, про інші вулиці й говорити годі. Те саме і тротуари, їх в Іваничах просто немає. Тобіш про які велодоріжки говорити можна?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер