<

Іваничі: перевірки правоохоронцями на стан алкогольного сп’яніння депутат вважає “поліцейським терором”

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:11 | 18.08.2017 / Іваничі / /
Перегляди
0
/ коментарі 4

Депутата Іваничівської селищної ради Василя Ігнатюка обурює факт частих перевірок його персони працівниками правоохоронних органів на предмет вживання алкоголю за кермом. Обранець громади вважає таку поведінку правоохоронців “поліцейським терором”.

Примусові перевірки поліцейськими на стан алкогольного сп’яніння за кермом іваничівський активіст розцінює як спробу тиску на нього через плідну громадську роботу.

“Змушений розгядати це як поліцейський “терор”. Другий раз за добу мене зупиняє поліція, під видом якихось анонімних дзвінків забирає мій час. Я думаю, що це пов’язано з моєю публічною діяльністю, як селищного депута, через мої депутатські звернення щодо протиправної діяльності керівництва селища у зговорі з особами з кримінальним минулим, та з критикою влади у публікаціях та на сесіях, за приховані фінансові потоки, та земельний деребан. За останній час постійно відчуваю із сторони влади,у тому числі і з сторони силовиків шантаж щодо розповсюдження про мене компрементуючих відомостей, – заявляє на своїй сторінці у Фейсбук Василь Ігнатюк (орфографія автора збережена).

Натомість у місцевому відділку поліції звинувачення Василя Ігнатюка у “терорі” вважають абсурдними та безпідставними.

“Вночі з 16-го на 17 серпня група патрульного реагування здійснювала нагляд за дотриманням Правил дорожнього руху, проводила заходи з попередження фактів керування транспортом у нетверезому стані. Приділяючи пильну увагу виявленню даного виду порушень, правоохоронці зупинили автомобіль для перевірки. Працівники поліції не володіли інформацією, хто перебуває за кермом даного автомобіля. Принципово Василя Ігнатюка ніхто не шукав.

А вже наступного дня надійшла інформація від невідомої особи про те, що водій сів за кермо, перебуваючи в нетверезому стані. Відповідно, для припинення правопорушення був направлений наряд. Власником авто виявився депутат селищної ради. Правоохоронці пояснили Ігнатюку причину зупинки, попросили пройти тест на наявність алкоголю, вияснили, що він тверезий, вибачилися та поїхали далі.

Слід зауважити, що людина, яка заявляла, назвала неправдиве прізвище та ім’я. Тим не менше, ми не можемо просто так проігнорувати повідомлення, адже нас також контролюють, телефонують та перевіряють дії поліції у відповідності до повідомлень громадян.

Особисто у мене ніякої неприязні до Василя Ігнатюка немає, ми просто робимо свою роботу”, – відзначив начальник Іваничівського ВП Горохівського ВП ГУНП у Волинській області Ігор Дорохольський.

https://www.facebook.com/VasilIhnatjuk/videos/1517437848299672/




коментарів: 4
  1. Не можна перевіряти Ігнатюка.І Бадзюня.І Шумську.Решту можна.А отих то терор.

  2. Для всяких розумників…
    Нехай перевіряють кожного, хоч по два рази.
    ЧОМУ???
    Та почитайте статистику ДТП у Новіку. То людину збив то мотоцикліста НА СМЕРТЬ!!!!! І всі під ”градусом”…

  3. Де відео з лікарні , про яке всі говорять

  4. В мене питання до Васі: який результат його так званої “публічної діяльності” і писанини? Що конкретного він зробив протягом дерутатського терміну, хоча б для вулиці від якої він обраний депутатом. Бо як я розумію то його основна діяльність то репости, лайки у фейсбук. Тому Васі треба корину лопатою поправити тай усе……)))

Коментування вимкнено, але є можливість надіслати нам повідомлення на пошту - bugorgua@gmail.com

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа