<

Заслужений шахтар України розкритикував іваничівську владу за ігнорування проблем гірників

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:39 | 24.01.2017 / Іваничі, Нововолинськ / , , , /
Перегляди
10
/ коментарів 6

Депутат Нововолинської міськради, член громадської організації “Спілка шахтарів-інвалідів праці Волині”, а тепер володар звання “Заслужений шахтар України” Віктор Тарасенко висловив невдоволення роботою влади Іванич, яка не сприяє вирішенню проблем гірників, адже відомо, що копальні є основним платником податку в іваничівський бюджет.

Почесне звання “Заслужений шахтар України Віктор Тарасенко отримав за вагомий особистий внесок у реалізацію державної політики у сфері соціального захисту і реабілітації осіб з інвалідністю, багаторічну сумлінну працю, високий професіоналізм. Державну нагороду 24-го січня йому вручив голова Волинської облдержадміністрації Володимир Гунчик.

Кандидатуру Віктора Тарасенка до присвоєння почесного звання подавала Всеукраїнська громадська організація “Спілка шахтарів-інвалідів України”.

“Вони привітали мене перші. З міської ради отримав вітання від заступника мера Андрія Сторонського, також від депутата облради Алли Лісової. Багато претендентів було на присвоєння звання, проте вибрали мене. Несподівано, звичайно, я їм вдячний та переповнений емоціями. Насправді не потребую великої уваги до себе, найкраща моя нагорода – праця в офісі шахтарів-інвалідів.

Дивлячись на ситуацію з шахтами, стараємося посприяти, чим можемо. Ми хоч на пенсії, але ніколи не відмовляли хлопцям у підтримці.

Майже всі шахти знаходяться на території Іваничівського району, в Іваничах отримують величезні податки від копалень, то чому ж там не допомагають? Влада ігнорує всі події, де розглядають проблеми гірників, не бере участі в жодному протесті. Яка в них совість та яке серце?”, – відзначив володар високого звання.

Після того, як прийшов з армії, Віктор Тарасенко все життя працював на шахті, був ГРОЗом на копальні №1. Через профзахворювання його вивели з шахти, після чого вступив в громадську організацію та був обраний членом ради Всеукраїнської громадської організації “Спілка шахтарів-інвалідів. Він бачить, в яких умовах зараз працюють вугільники, бере участь у всіх можливих акціях протесту.




коментарів: 6
  1. Тарасенко, розкажи яке громадське майно ти приватизував і за які заслуги перед Сапогом.

  2. Правильно,можна і покритикувати Іваничівську владу…а Нововолинську,яка все життя на цій темі сиділа і сидить ще зараз…? Це не Іваничі зруйнували всю промисловість в Нововолинську.

  3. Здуріти, це мабуть в Іваничах приймали рішення про закриття шахт ,про скорочення робітників ,затримували виплати? Яким потрібно бути циніком ,щоб отаке молоти ?ГИДОТА!

  4. А чому не поплакав,що не хочуть Іваничі йти на об*єднання з Нововолинськом?.Тільки дурні можуть на таке погодитись!

  5. Дурне пишуть,проте ще дурніші читають. Та не реагуйте на ці усі фейкові статті.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер