<

Гузь розповів про участь в групі «За майбутнє» та заплановану зустріч з прем’єр-міністром Гончаруком

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:05 | 23.09.2019 / Іваничі, Володимир, Нововолинськ / , /
Перегляди
45
/ Коментарі відсутні

Вступ до депутатської групи «За майбутнє» був правильним рішенням. Про це народний депутат Ігор Гузь розповів під час пресконференції у Володимирі-Волинському 23-го вересня.

За його словами, для депутата-самовисуванця були три варіанти дій у парламенті:

“Перше – долучитися до існуючих фракцій, другий – бути наодинці і залишатися самостійною одиницею, але виступити така одиниця навіть шансів інколи не має. Тому створили групу, до якої входять Ігор Палиця, Ірина Констанкевич та Степан Івахів. Ми є кістяком цієї групи», – зазначив Гузь.

Як розповів нардеп, група має вплив у парламенті і може відстояти свою позицію.

Також він заявив, що найближчим часом депутати з групи відвідають Волинь. Наступного тижня відбудеться зустріч групи з прем’єр-міністром Гончаруком.

Питання, які я хочу підняти: питання шахти №10. В графі бюджету про фінансування шахти на 2020 рік пише «нуль». Значить, планується закриття. Це злочин, як на мене. Програма мінімум на наступний рік – це продовжити працювати, аби зберегти колектив. Максимум – шахту треба добудувати. Я буду робити все можливе, щоб все це відбувалося”.

Також, зауважив нардеп, під час зустрічі порушуватиме й інші питання, які стосуються округу, серед яких будівництво доріг.

“Зробити Устилуг – Володимир, завершити дорогу з Володимира до Нововолинська плюс напрямок до Литовежа. Треба доробити, що не дороблено, а далі ще є Нововолинськ-Іваничі. Ця дорога найбільш складна і страхітлива”, – зауважив Гузь.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер