<

Гурт «Флайzzzа» на сцені в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
23:45 | 28.06.2018 / Іваничі / /
Перегляди
44
/ коментарі 3

28-го червня у центрі селища Іваничі з нагоди Дня Іваничівської громади відбувся святковий концерт, хедлайнером якого став гурт «ФлайzZzа».

Із початку концерту публіка очікувала на виступ саме цієї групи.

«ФлайzZzа» заснована у 2000-му році. З того часу шалений креатив та потужна енергетика заряджають позитивними емоціями тисячі українських меломанів. Його музичний стиль можна описати як унікальну суміш реггі, хіп-хопу, фанку, латини, драйвового року, фолку та інших напрямів музики. За час свого існування гурт виступив з сотнями концертів на сценах десятків українських міст, не забуваючи про закордонні вояжі («ФлайzZzа» неодноразово виступала своєрідною “візиткою” України на різних концертах поза межами своєї країни). Завоювавши на одному з своїх перших фестивалів звання «найтанцювальнішого гурту», вони і по сьогодні змушують своїми ритмами гарно відриватись глядачів на концертах і танцмайданчиках.

Виконавці заполонили глядачів, які спостерігали за кожним їх рухом і підспівувала кожній пісні.

Група виконала найкращі свої композиції і подарувала присутнім відмінний настрій.

Концертна програма профінансована фондом Ігоря Палиці “Тільки разом” за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.




коментарів: 3
  1. Чому не було проінформовано громаду про програму заходів (хоча б приблизна година). Ні на сайті ivselrada.com.ua, ні в газеті “Колос”, ні на “Бузі” публікацій не було. Вміли станцювати не вміли вклонитися.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер