<

Грибовицька сільська рада приєднається до Іваничівської ОТГ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:37 | 19.04.2018 / Іваничі /
Перегляди
12
/ Коментарі відсутні

Таке рішення депутати  Грибовицької сільської ради прийняли на сесії 3-го квітня 2018 року. 

Пакет документів і рішення сесії було надіслано Іваничівській селищній раді та озвучено на позачерговій 25 -ій сесії Іваничівської селищної ради, яка відбулася 16-го квітня.

Ще одна сільська рада у районі визначилися із своїм майбутнім – Грибовицька, яка виявила бажання бути в Іваничівській громаді.

Проект рішення щодо надання згоди на добровільне приєднання її до Іваничівської ОТГ виставлений на сайті селищної ради і буде розглянуто на наступній сесії.

ІВАНИЧІВСЬКА СЕЛИЩНА РАДА
ІВАНИЧІВСЬКОГО РАЙОНУ ВОЛИНСЬКОЇ ОБЛАСТІ
СЬОМЕ СКЛИКАННЯ
РІШЕННЯ від «__» ___ 2018 року                    смт. Іваничі                            № 25/__

Про надання згоди на добровільне приєднання
територіальної громади до об’єднаної територіальної громади

Розглянувши пропозицію Грибовицького сільського голови голови від 10.04.2018 року № 01-11/95, керуючись ч. 5 ст. 81 Закону України «Про добровільне об’єднання територіальних громад», ч. 1 ст. 59 Закону України «Про місцеве самоврядування в Україні», Іваничівська селищна рада

в и р і ш и л а :

Надати згоду на добровільне приєднання Грибовицької сільської територіальної громади села Грибовиця Іваничівського району Волинської області до Іваничівської селищної об’єднаної територіальної громади Іваничівського району Волинської області.

Селищний голова                                                                                  Ф.В.Войтюк

Як повідомив сільський голова Грибовиці Павло Степанець, населення села виявило бажання приєднатися до Іваничівської ОТГ. Отож, пройшли процедуру згідно закону – провели громадське обговорення щодо добровільного приєднання, депутати підтримали таке рішення і відповідне звернення було направлене Іваничівській селищній раді.

Нагадаємо, в Іваничівському районі створено чотири об’єднані територіальні громади. Залишилося вісім сільських рад, які будуть доєднуватися до уже створених ОТГ, шість з яких визначилися із своїм майбутнім: Милятинська, Радовичівська та Колонська сільські ради увійдуть до Павлівської ОТГ, а Старолішнянська та Морозовичівська – до Поромівської.

Грядівська сільська рада має можливість доєднатися до міста Нововолинськ.

У Луковичівській поки не мають конкретного рішення.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

29 Березня, П’ятниця
28 Березня, Четвер