<

Громадські слухання! В Іваничах обговорять проект містобудівної документації

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 8.05.2018 / Іваничі / /
Перегляди
37
/ Коментарі відсутні

Іваничівська селищна рада повідомляє про початок громадського обговорення щодо врахування громадських інтересів у проекті містобудівної документації «Генеральний план смт. Іваничі Волинської області», проектах «Генеральний план с. Мишів Іваничівського району Волинської області» та «Генеральний план с. Древині Іваничівського району Волинської області».

«Генеральний план лежить у селищній раді на столі, там є також генеральні плани сіл Мишів та Древині. Приходьте, дивіться, де ваша земля чи підприємство, в яких вони межах чи поза якими межами і що б ви пропонували. Тоді проведемо громадські слухання, де будуть присутні проектанти, які ставитимуть питання людям, враховуватимуть всі зауваження та пропозиції, аби внести останні корективи», – закликає мешканців Іваничівської ОТГ її голова Федір Войтюк.

Містобудівна документація «Генеральний план смт Іваничі Волинської області», «Генеральний план с. Мишів Іваничівського району Волинської області» та «Генеральний план с. Древині Іваничівського району Волинської області» розробяються згідно договорів та відповідно до Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» з метою визначення територіального розвитку на проектний період з урахуванням перспектив, обґрунтованих раціональним використанням територіальних та природних ресурсів, а також з метою оптимальної функціональної організації території населеного пункту.

Замовниками містобудівної документації є виконавчий комітет Іваничівської селищної ради, Мишівська сільська рада. Розробниками – товариство з обмеженою відповідальністю «Кайлас-Аеро» міста Київ, «АрхЗемЦентр» міста Київ.

Із матеріалами проекту містобудівної документації можна ознайомитися в приміщенні Іваничівської селищної  ради (понеділок-п’ятниця з 10:00 до 16:00).

Пропозиції та зауваження від фізичних та юридичних осіб приймаються до 08.06.2018 року за адресою:  смт. Іваничі, вулиця Грушевського, 13.

Відповідно до частини 6 статті 21 Закону України «Про регулювання містобудівної діяльності» пропозиції  подаються громадянами  у  письмовому  вигляді із  зазначенням  прізвища, ім’я та по батькові, місця проживання, особистим підписом і повинні містити обґрунтування з урахуванням  вимог законодавства, будівельних норм,  державних стандартів та правил.

Презентація генерального плану смт. Іваничі та генеральних планів сіл Мишів та Древині будуть проходити 08.06.2018 року о 16:00 в актовому залі Іваничівської районної ради за адресою смт. Іваничі, вулиця Грушевського, 13.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа