<

Гра «Синій кит» набуває популярності на Іваничівщині. Поліцейські попереджають про небезпеку батьків

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:55 | 1.03.2017 / Іваничі / , , , /
Перегляди
149
/ коментарів 5

У мережі з’явилися гра, яка може принести загрозу життю та здоров’ю неповнолітніх. Щоб уникнути фатальних наслідків, Іваничівське відділення Горохівського відділу поліції ГУНП у Волинській області закликає батьків більше уваги приділяти дітям та їхній поведінці.

Серед підлітків Іваничівщини набуває популярності гра «Синій кит», яку ще знають як «Тихий дім», «Море китів», «Розбуди мене о 4:20».  У цієї смертельної «забавки» багато назв, втім, результат один – обірване юне життя.

Багато підлітків вже постраждали через цю гру. Згідно правил, дитина має пройти чимало квестів, які пов’язані з заподіянням собі шкоди у той чи інший спосіб. Фінальне завдання – покінчити життя самогубством. Зазвичай фанати таких спільнот називають себе китами, тому що тварини асоціюються у них зі свободою. Тому у всіх шанувальників на особистих сторінках зображені відео або малюнки з китами, що літають.

У випадку, якщо ви виявили небезпечні для підлітків спільноти у соціальних мережах, правоохоронці просять негайно повідомляти до Іваничівського відділення поліції. Звертайтеся за телефоном «102», електронна адреса e-mail:ivnvp@vl.npu.gov.ua (цілодобово).

Правоохоронці рекомендують батькам звертати увагу на психологічний стан дитини, а також регулярно перевіряти акаунти  в соціальних мережах.




коментарів: 5
  1. Немає лиха без добра, гра має свій плюс – менше недорозвинутих покидьків суспільства залишиться будувати нову Україну

    • І багато ви вклали в цей так званий розвиток?)
      незгоден з вашою думкою. Якщо ви так ставитесь до живих людей, то з вами я б не став будувати країну. Для будування потрібні всі люди, потрібно щоб не було причин для суїциду серед підлітків. в такому ви самі є покидьком, який зневажає підлітків і ставить себе вище за інших.

  2. Що ви будуєте? З ким?
    Раби феодалів…. тиха чернь та сраколизи.. Я бачу,що вже набудували за 26 років.
    Одне гавно…
    Через те, що всім пофіг на всіх, ті діти і гинуть.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер