<

Голова ОТГ на Іваничівщині «погорів» на хабарі у 1500 доларів

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:38 | 29.08.2019 / Іваничі / /
Перегляди
14
/ коментарі 4

29 серпня викрили голову одного із органів місцевого самоврядування Іваничівського району в одержанні хабаря у розмірі 1 тис. 500 доларів США.

Посадовцю загрожує до десяти років позбавлення волі, – інформує Нацполіція Волині.

У четвер 29 серпня, у рамках досудового розслідування, розпочатого за ч. 3 ст. 368 (прийняття пропозиції, обіцянки або одержання неправомірної вигоди службовою особою) Кримінального кодексу України, правоохоронці викрили на одержанні хабара голову однієї із об’єднаних територіальних громад в Іваничівському районі.

Посадовець вимагав та отримав неправомірну вигоду в сумі 1 тис. 500 доларів США за виділення земельної ділянки.

Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від п’яти до десяти років з позбавленням права обіймати певні посади чи займатися певною діяльністю на строк до трьох років, з конфіскацією майна. 

Інтернет-виданню «БУГ» повідомили, що затриманий – голова Литовизької ОТГ Іван Іванчук.




коментарів: 4
  1. Баран та й годі ти патріота хочеш з зеленню поміщати тупі правоохоронці будували хати за 11000 зарплати всралась треба наверх дати йм що зелений команду віддав чи шапка загорілась підкинуть кожному аби показати роботу Олег Лисак 0673406863

  2. Підстава сама натуральна :) обично і беруть таких бідових які не живуть по їхніх правилах щоб відвести увагу від інших проблем і показуху зробити це як в тому висліві “чому бідний бо дурний чому дурний бо бідний” ви такого як мінімум Сап…. попробуйте отам реально відмито мільйони за його правління але там все просто є шо ділити і “вовки ситі і вівці цілі”

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер