<

“Голова Литовезької ОТГ Іванчук займається Брехнею та “фігньою”, – Микола Тюхта, сільський голова Морозович

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:55 | 6.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
37
/ коментарів 6

Голова Морозовичівської сільради Микола Тюхта звинуватив у брехні Івана Іванчука, голову Литовезької ОТГ. Тюхта розповів, що Іванчук погрожував звільненням головному лікарю Литовизької амбулаторії за те, що не вмовляє морозивичівців приєднатись до Литовезької ОТГ.

Про це Микола написав у себе на фейсбуці:

Голова Литовезької ОТГ ІВАНЧУК займається БРЕХНЕЮ та “фігньою”(вибачте)……Сьогодні він в розмові з головним лікарем Литовезької амбулаторії Тюхтою М.Є пригрозив звільненням за те, що він не вмовляє морозовичівців та голову с.ради Тюхту М. приєднатись до Литовезької отг…. Іван Іванович! Такі методи призведуть не до збільшення Литовезької громади а до розвалу тієї.що Є…..
Я так розумію ви не думаєте та не зважаєте на свою репутацію.. Тоді мусите думати про репутацію громади, яка вас обрала…!!!
Ну як хочете….Успіхів……

Нагадуємо, 5-го березня у селі Морозовичі Іваничівського району відбулися збори жителів для обговорення процесу децентралізації.

Станом на 21:00 публікація з фейсбука була видалена.




коментарів: 6
  1. Тюхта був дивним,тай таким залишився Цим людям завжди мариться -ну точно пацієти палатм номер …ть

  2. “Віка” це дійсно палата Вас уже таки точно зачекалася, можу завести Вас в наш обласний центр домовитися Вам за палату номер- який забажаєте!!!!!Чи можливо Вас влада з Литовезької ОТГ завезе ,А?

  3. В Морозовичах найкращий голова. Йому залежить на людях, тому він нікого не вмовляє заради того, щоб зберегти посаду батькові.

  4. Іванчук – знатний казкар, вже анегдоти ходять по селі:

    – Чи ви чули, Миколо, Іванчук розвиває міжнародне співробітництво!
    – Шо знов повіз сигарети на Польщу?

  5. Свідомі люди у Литовежі давно вже знають який він брехун та хапуга. Як він дурить людей,як маніпулює ними!!! Ооо,це треба бачити й чути.Не дай Вам Боже сказати на його адресу криве слово. Запам’ятає на все життя,та щей прокльонів поза спиною насипле.Хоче Морозовичі приєднати до Литовежа??? Приєднуйтесь люди добрі й навчіть того казкаря працювати та поважати людей.Створіть громаду за яку буде не соромно,а не так як за цього …ка!!!

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер