<

Герої казок зійшли на шибки вікон у будинку школяра в Іваничах

Цей запис опубліковано більш як рік тому
14:50 | 5.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
34
/ коментарів 6

Персонажі казок на віконних шибках у КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» змушують зупинитися, щоб роздивитися «а що то за незвичні малюнки на кожному вікні?»

На склі вхідних дверей символ року – півень. На віконних шибках- казкові персонажі. Кожне вікно має свій малюнок. Витинанки зроблені з білого паперу, вони гарно і чітко дивляться як вдень, коли на вулиці сонце, так і тоді, коли стає темно.

Таку ідею нам подала керівник гуртка Ольга Конанець. Це було 10 років тому. Вона принесла витинанку лісового оленя біля ялинок. Ми кожен рік тепер ставимо його на скло і добираємо до нього інші персонажі і створюємо картинку. Тепер кожне вікно має свою казкову довершеність. І не тільки вікна, а й класні кімнати прикрашені різними композиціями. Над ідеями і їх втіленням працювали керівники гуртків Наталя Микитюк, Неля Смаль, Ліля Назарук, Оксана Рижко. Допомагали діти, їх роботи- це сніжинки. 

Це, звичайно, – праця.  Але для нас викладачів- це ще й розрядка у роботі, як ми кажемо- релаксація. Коли торкаєшся казкових персонажів, це заспокоює, дарує хвилини відпочинку, створює приємні враження. Створенням цих новорічно-різдв’яних композицій ми тут усі «захворіли». Я цими витинанками «заразила» своїх сусідів. І ще зрозуміли, що це подобається не лише дітям, а й дорослим. Напевно тому, що кожен з нас у душі є дитиною. А ще- білий колір символізує чистоту, добро,- каже директор Лариса Дячук.




коментарів: 6
  1. Дійсно, у у КЗ «Іваничівський будинок дитячої та юнацької творчості» працюють обдаровані викладачі, які навчають талановитих дітей! Успіхів у 2017 році усьому колективу, так тримати – Ви молодці!

  2. ДОРОСЛІ все роблять. А де учні? ЯКА РОЛЬ БУДИНКУ ШКОЛЯРА? ЦЕЙ заклад має працювати з дітьми і дітей навчати декоративно ужитковому мистецтвуі нехай дітей покажуть, а не керівників

  3. Працівники Будинку школяра – молодці. а тим, хто хоче побачити дітей – зайдіть в робочий час туди і гляньте, – їх там завжди багато. І в області про роботи дітей знають, бо призові місця займають. А якщо просто охота “погавкати” в Святий вечір. – то можна вийти на вулицю і на Місяць гавкнути, може Бог дасть трохи терпіння і розуму :)І ще – просто уважно прочитайте – ПРАЦІВНИКІВ це ідея, 10 років так роблять. Бо це – гарно :)

  4. ДИСКУСІЙ НЕ повинно бути..КОЛИ ЗАХОДИЛА журналіст – це був робочий час , а дітей не було на заняттях. ТОМУ ІВАНИЧІВЕЦЬ правий

  5. ХА-ха-ха… Цей заклад давно потрібно на колодку закрити. Всю роботу за БУДИНОК ШКОЛЯРА вчителі зі шкіл роблять; і виставки готують, і малюнки малюють. А вони лише дітей в журнали дописують, яких і близько на гуртках не має!!! Один ПІАР… Цікаво за які такі заслуги???

    • Так, дійсно, якщо цей коментар додав “вчитель зі школи”, то гріх не похвалити свою працю, якої впринципі нема.
      Можливо це наклеп, але такий самий, який ви, пане чи пані “вчитель” написали в даному коментарі. І виставки готують, і малюнки малюють “вчителі зі шкіл”.. А чи займали ці роботи на виставках якісь місця? Так, я не заперечую, є роботи, які дійсно гідні похвали. Але чи може простий “вчитель зі школи” навчити робити дитину щось своїми руками краще, ніж це зробить спеціально вивчена людина.
      А не якийсь вчитель географії, який за додаткові гроші вирішив взятись за гурток. А на рахунок дописаних в журналах дітей, ви це бачили??? Тоді навіщо говорити про те, чого не знаєш.
      А за такі заслуги, що кожеш керівник вклалає в свій гурток стільки грошей, що це не окупиться будь-якими преміями, яких впринципі не дають.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер