<

“Газету “Колос” передплачуєте?”, – Юрій Мазурок на звіті директора Нововолинського ВПУ

Цей запис опубліковано більш як рік тому
12:52 | 23.03.2017 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

Заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок поцікавився у педагогічного складу Нововолинського вищого професійного училища, чи передплачують вони газету “Колос”.

Це питання він підняв 22-го березня на зборах трудового колективу закладу.

Вислухавши звіт роботи директора Нововолинського ВПУ Валентини Приступи, у заступника голови районної ради виникло питання.

“Звичайно, хороша доповідь. Але,  як пересічний громадянин, хотів би дечим поцікавитися. Бачу, що періодика за останні роки суттєво зменшилася. Розумію, це зумовлено тим, що є вільний доступ до інтернету. Але, скажіть мені будь ласка, газету “Колос” переплачуєте?”, – поцікавився Юрій Мазурок.

Присутні запевнили, що 10 екземплярів районної газети точно виписують.

“Тоді респект і уважуха. Я вам вірю, не треба газету “Колос” показувати”, – відповів заступник голови Іваничівської районної ради.

Виступаючи з промовою, Юрій Мазурок поділився спогадами про роботу на шахті та, звичайно, не оминув і теми рівня підготовки учнів.

“Сам працював 20 років на шахті, тому знаю про професію гірника з власного досвіду. Пам’ятаю, молодь, не вступивши у технікум чи інститут, ішла в училище. Знаю багато людей, які після навчання в цьому закладі працювали, здобували вищу освіту та ставали спеціалістами. Це були справжні фахівці.

Свого часу, багато молодих людей ішли працювати на шахту. Та тоді була регулярна зарплата. До того ж, усіх, хто працювали там, звільняли від армії. Навіть років 5 – 6 тому, коли вчасно виплачували зарплатню,  на шахту теж було важко влаштуватися. Зараз вже цього немає”, – розповів Юрій Мазурок.

А ще заступник голови районної ради запропонував Нововолинському ВПУ тіснішу співпрацю з Іваничівською районною радою.

“Шкода, що 15-го лютого, коли ми проведили благодійну акцію на підтримку дітей воїнів АТО, не залучили вас”, – додав він.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа