<

Ганна Чипинюк прозвітувала про роботу депутата Іваничівської районної ради

Цей запис опубліковано більш як рік тому
09:51 | 15.12.2016 / Іваничі / /
Перегляди
5
/ Коментарі відсутні

Депутат Іваничівської районної ради по 31-му територіальному виборчому округу від Іваничівської районної організації політичної партії “Блок Петра Порошенка “Солідарність” у Волинській області Ганна Чипинюк прозвітувала про свою депутатську роботу за 2016 рік на інтернет-виданні “БУГ”.

Я, Чипинюк Ганна Миколаївна, народилася 27-го лютого 1990 року у селі Менчичі  Іваничівського району Волинської області, на даний момент проживаю в селищі Іваничі, перебуваю в декретній відпустці. Одружена, разом з чоловіком виховуємо доньку.

Рік тому, під час місцевих виборів, жителі сіл Соснини та Менчичі своїм вибором визначили мене представником громади у районній раді. Вважаю, якщо людина вирішила йти на вибори, щоб представляти інтереси своєї громади в районі, то з перемогою її робота тільки починається.

Будучи депутатом районної ради, намагаюсь по максимуму виконувати покладені на мене обов’язки, захищати інтереси своїх виборців, лобіювати вирішення проблем, що стосуються мого виборчого округу.

Найперше, відвідую сесії районної ради, засідання комісії та заходи, які організовує районна рада (наприклад, день депутата, востаннє депутати мали змогу ознайомитися з комунальним майном приміщень старої та нової лікарні).

Під час засідань постійної комісії з  питань охорони здоров’я, материнства і дитинства, соціального захисту населення, членом якої я є, підтримую рішення, які спрямовані на вирішення складних життєвих обставин мешканців району, зокрема про виділення коштів на лікування важкохворих громадян, оскільки вважаю що людське життя є безцінним та першочерговим у виборі пріоритетів. Тому на всі звернення на моє ім’я щодо отримання матеріальної допомоги намагалась кожному хоча б частково допомогти і з виділеного мені депутатського фонду надати людям кошти.

Завдяки співпраці з народним депутатом України Ігорем Гузем, вдалося залучити кошти з державного бюджету для капітального ремонту ЗОШ І ст. села Менчичі (замінено покрівлю, вхідні двері та вікна, покладено бруківку), всього залучено 250 тисяч гривень. Також сприяла в отриманні коштів для встановлення дитячого майданчика біля дитячого садка в селі Соснина, це ще близько 80 тисяч гривень.

Підтримую ініціативи громади, цьогоріч всіляко сприяла та приймала безпосередню участь в організації Дня села у Менчичах. Займалась організаційними питаннями: закупка призів за кошт сільської ради для переможців різноманітних змагань; залучення підтримки фонду «Прибужжя», народного депутата Гузя І.В. (батут та виступ аніматорів для маленьких мешканців села).

Також минулого року до Новорічних свят вдалось знайти спонсорську допомогу у вигляді новорічних подарунків, які були вручені дошкільнятам.

Тісно співпрацюю з сільським головою, виконкомом Соснинської сільської ради, в курсі проблемних питань.

Найбільш проблемним є стан доріг, що спричиняє ряд інших – автобусне сполучення, потреба у ремонті приватних авто. Тому пріоритетним завданням є сприяння у ремонті дорожнього покриття. Важливим питанням стоїть перекриття дитячому навчальному закладі, оскільки дах протікає, є проблеми у будинку культури, який теж потребує ремонту. Відтак, є безліч завдань, які потрібно вирішувати. В майбутньому всіляко сприятиму хоча б частковому їх вирішенню.

Першочерговою проблемою, над якою потрібно працювати всім спільно в масштабах району, вважаю питання об’єднання територіальних громад та відповідних реформ, добудова шахти № 10, залучення інвестицій для створення нових підприємств, що дасть змогу отримати нові робочі місця.

Надіюсь виправдати довіру виборців, обіцяю не зраджувати їхніх інтересів, сприяти вирішенню проблемних питань.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер