<

«Гордість громади»: в Іваничах відзначили найкращих учнів та вчителів

07:12 | 2.06.2023 / Іваничі / , , /
Перегляди
1155
/ Коментарі відсутні

1-го червня в Іваничах відзначили найкращих школярів громади – переможців та призерів обласних, Всеукраїнських та Міжнародних олімпіад, конкурсів та турнірів, а також мистецьких і спортивних змагань. Нагородили і вчителів, завдяки яким учні здобули ці почесні перемоги. Свято інтелекту, гордості і таланту громади відбулось в актовому залі Іваничівського ліцею №1.

На святі «Гордість Іваничівської громади – 2023» вшанували обдарованих, талановитих дітей та їх наставників. Як наголосили під час заходу, незважаючи на війну, громада має ким пишатись. Адже навчальні заклади виховують талановитих, старанних і мудрих учнів, які своїм інтелектом, своїми знаннями і вміннями, своєю наполегливістю, сумлінністю і завзятістю здобули чимало визначних перемог.

Під час свята відзначили понад 100 переможців обласних учнівських предметних олімпіад, турнірів та конкурсів, що проходили в дистанційному та офлайн форматі, вихованців гуртків та їх керівників Центру культури, дозвілля та спорту, учнів та викладачів Дитячої музичної школи, вихованців та тренерів Дитячо-юнацької спортивної школи.

Найкращі учні та вчителі громади отримали грамоти відділу освіти, культури, молоді та спорту та листи вдячності селищної ради. Їх найкращим школярам та їх педагогам вручили голова громади Лідія Томашевська та начальниця відділу освіти, культури, молоді та спорту Алла Наумук.

Також найрозумніші учні громади за свої визначні досягнення й перемоги, якими прославили громаду, отримали одноразові стипендії від 400 гривень до 3 тисяч гривень. Для цього з місцевого бюджету виділили 32 200 гривень.

Під час заходу зі словами вдячності до вчителів звернувся учень Іваничівського ліцею №1 Станіслав Хижняк. А вчитель історії Іваничівського ліцею №2 імені Юрія Лелюкова Володимир Наквацький поділився з присутніми своєю формулою успіху, відповідно до якої він не свариться зі своїми учнями за їх помилки, а навпаки хвалить. Адже не помиляється тільки той, хто нічого не робить, і до того ж, на помилках вчаться.

Окрім цього, учні ліцеїв №1 та №2 підготували для учасників свята музичні вітання – пісні про Україну, вчителів та маму.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа