<

Е-декларації: з’явилась інформація про доходи прокурора, судді та головного поліцейського Іваничівщини

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:16 | 26.03.2018 / Іваничі / /
Перегляди
31
/ Коментарі відсутні

“БУГ” проаналізував інформацію щодо офіційних статків трьох топ-керівників Іваничівського району – прокурора Миколи Андрєйцева, голови суду Ігоря Нєвєрова та начальника поліції Ігоря Дорохольського.

Микола Андрєйцев починав кар’єру у 2005-му році з посади помічника Ковельського міжрайонного прокурора Сергія Масалова. З 2007-го до 2012-го року він займав посаду старшого слідчого у Ковельській міжрайонній прокуратурі. У квітні 2012-го року його призначено заступником Ковельського міжрайонного прокурора Василя Лопохи, де працював упродовж 1,5 року. Потім він знову повернувся в Луцьк на роботу в структуру прокуратури області. У травні 2014-го року його призначили начальником Іваничівського відділу Володимир-Волинської місцевої прокуратури.

На фото Микола Андрєйцев крайній зліва

У спільній власності з дружиною та двома синами Микола Андрєйцев має квартиру площею 32,80 квадратних метри в Ковелі. Його дружина Ольга Андрєйцева задекларувала житловий будинок у Іваничах загальною площею 68,1 квадратних метри.

Із транспортних засобів прокурор Іваничівського району задекларував автомобіль марки Мercedes-benz Vito 2005-го року випуску (Тип права: інше право користування, доручення на право керування автомобілем. Власник Леонід Андрейцев).

Заробітна плата Миколи Андрєйцева, отримана за основним місцем роботи у минулому році, становила 299 371 гривень.

Ігор Нєвєров із 25 квітня 2002-го року працював суддею Южного міського суду Одеської області. Відповідно до Указу Президента України «Про переведення суддів» від 12.01.2004 № 33/2004, наказом начальника ТУ ДСА в Волинській області, наказом голови Іваничівського районного суду Волинської області від 02.02.2004 № 7 з 2 лютого 2004 року його зараховано в штат Іваничівського районного суду Волинської області.

З об’єктів нерухомості Нєвєров володіє нежитловим приміщенням 118,2 квадратних метрів у Іваничах, у його власності перебуває автомобіль Шевроле Авео 2007-го року випуску.

Його заробітна плата, отримана за основним місцем роботи в 2017-му році, становила 340 682 гривень, доходи у вигляді процентів (“ПриватБанк”) 1867 гривень.

У декларації голови суду є інформація про суб’єкта декларування – Ірину Дарчук (особа, яка спільно проживає, але не перебуває у шлюбі), а також майно і землю, що є її власністю (житловий будинок в Іваничах площею 75,40 квадратних метри та дві земельні ділянки в Іваничівському районі).

Грошові активи Ігоря Нєвєрова зберігаються у ПАТ КБ “ПриватБанк” Сума коштів, розміщених на банківському рахунку становить 7 389 гривень, сума готівкових коштів – 92 000 гривень.

Ігор Дорохольський роботу в правоохоронних органах розпочав у Ковелі, був начальником відділення кримінальної міліції у справах неповнолітніх Ковельського міськрайвідділу, оперуповноваженим сектору боротьби з незаконним обігом наркотиків Ковельського МВ. Пізніше працював заступником начальника РВ, начальником кримінальної поліції Любомльського відділу поліції ГУНП у Волинській області. 13-го червня 2016-го року Дорохольський очолив Іваничівське відділення поліції.

Декларація за 2017 рік Ігорем Дорохольським поки не подана, проте офіційна інформація міститься в декларації його дружини Юлії Дорохольської та є у відкритому публічному доступі.

Відтак, головний поліцейський Іваничівського району у своїй власності має квартиру загальною площею 50,1 квадратний метр у місті Ковель, також має часткове право власності (20 відсотків) на житловий будинок площею 63 квадратних метри у селі Синове Старовижівського району Волинської області. 

Заробітна плата Ігоря Дорохольського, отримана за основним місцем роботи в минулому 2017-му році, становить 142 961 гривень. Також він отримав допомогу у розмірі 1000 гривень від Волинської обласної профспілкової організації атестованих працівників.

Інформація про грошові активи та транспортні засоби в е-декларації відсутня.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

28 Березня, Четвер