<

Дитячий садочок “Калинонька” в Іваничах одержав нові меблі

Цей запис опубліковано більш як рік тому
18:15 | 10.01.2017 / Іваничі /
Перегляди
27
/ Коментарі відсутні

10-го січня в Іваничівському навчальному закладі (ясла-садок) “Калинонька” відбулося урочисте передання меблів для діток.

У заклад прийшли помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, заступник селищного голови Іванич Микола Пасєвич, секретар Володимир Сарабуна, депутати селищної ради, щоб передати для діток меблі, закуплені за кошти, виділені з державного бюджету.

Андрій Бокоч повідомив, що для потреб дитячого садочка в Іваничах було виділено 30 тисяч гривень на закупівлю меблів. І ці меблі сьогодні є у діток. А також передав, що народний депутат Ігор Гузь з радістю вирішував і вирішуватиме питання і проблеми дітей, бо найкраща інвестиція, це – інвестиція у дітей, у наше майбутнє. Що приділяв цьому велику увагу минулого року, і цього року вивчатиме проблеми дитячих садочків, шкіл з метою надання їм фінансової підтримки. То ж найближчим часом планує виїжджати, спілкуватися, вивчати проблеми.

— Ще у вересні сесією селищної ради було змінено мережу груп у садочку. Ясельну групу, де перебували дітки від 2-х до 3-х років перевели у молодшу. Це було зроблено з метою охопити всіх бажаючих діток дошкільною освітою. І нам стали потрібні меблі для цих діток. Ми звернулися до селищної ради. А селищний голова Федір Войтюк звернувся до народного депутата Ігоря Гузя. І сьогодні ми маємо ці меблі: 14 ліжечок, 12 парт, 24 стільчики для цієї групи і ще 16 стільчиків для інших груп. То ж усі: і працівники садочка, і батьки, і діти дуже раді цьому і дуже вдячні, – розповіла завідуюча закладом Лідія Смаль.

Заступник селищного голови Микола Пасєвич подякував народному депутату Ігорю Гузю за подаровану дітям радість і сказав, що й надалі селищна рада буде продовжувати з ним співпрацю у вирішенні питань підростаючого покоління.

У планах селищної ради є добудова дитячого садочка біля ЗОШ №2 імені Юрія Лелюкова в селищі Іваничі на три групи. Чимало ремонтних робіт потребує і діючий дитячий садочок.

Було також прохання вихователя Любові Невальоної від працівників установи до народного депутата посприяти встановленню кількох невеличких дитячих майданчиків на території Іваничівського НЗ (ясла-садок) “Калинонька”, на що Андрій Бокоч відповів, що передасть це прохання.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок