<

На свято Миколая діти в Соснині та Іваничах одержали в подарунок майданчики

Цей запис опубліковано більш як рік тому
19:41 | 19.12.2016 / Іваничі /
Перегляди
7
/ 1 коментар

19 грудня, на свято Миколая, у Соснині Іваничівського району урочисто відкрили дитячий майданчик, облаштований за кошти з державного бюджету за сприяння народного депутата України Ігоря Гузя. Встановили його на території дитячого садочка.

Привітати із цією подією до дітей приїхав помічник народного депутата Андрій Бокоч, прийшли  сільський голова села Соснина Марія Синюк, батьки.

Діти розказували вірші про святого Миколая, заспівали пісеньку “Ой, ти, святий Миколай”.

Сільський голова Марія Синюк привітала усіх із святом. Вона сказала:

– Сьогодні у нас свято Миколая, і це, мабуть, найкращий подарунок, який могли очікувати діти і весь колектив садочка. Дуже раді, дуже вдячні. Сподіваюся на дальшу допомогу у вирішенні наших проблем.

А нагальна проблема, як повідомила Марія Іванівна, перекриття даху у садочку. 

Перерізавши стрічку урочистого відкриття майданчика, і, отримавши дозвіл, діти, з веселим галасом, побігли до споруд. Вабило все: і гірка, і машинка, і карусель. Хотілося покермувати, спуститися з гірки.

Сільський голова Марія Синюк оголосила подяки народному депутату України Ігорю Гузю та  благодійнику Юрію Марчуку від сільської ради та дитячого садочка. Юрію Марчуку дякували за подарунки для діток до Дня Святого Миколая.

В Іваничах у цей же день теж урочисто відкривали дитячий майданчик, за сприяння народного депутата Ігоря Гузя,  який встановили у парку селища.  Прийшло багато дітей, батьків. Завітали на подію керівники району: голова Іваничівської РДА Лілія Кревська, голова Іваничівської районної ради Андрій Бадзюнь,  селищний голова Федір Войтюк, помічник народного депутата України Ігоря Гузя Андрій Бокоч, священники Свято-Покровського храму селища – отці Андрій та Василь.

Селищний голова Федір Войтюк, відкриваючи свято, дякував народному депутату України Ігорю Гузю за такий чудовий подарунок. Він, зокрема, сказав, що такий дитячий майданчик ще цього року буде встановлений у селищі цукровиків. А наступного року діти села Долинка теж матимуть майданчик.

Федір Васильович надав слово для привітань  керівникам району Лілії Богданівні та Андрію Анатолійовичу, помічнику народного депутата України Ігоря Гузя Андрію Бокочу. Вони бажали дітям і усім присутнім миру, добра, здоров’я і подарунків від Миколая.

Отці Андрій та Василь  від усієї громади селища ще раз подякували  Ігорю Гузю за ігровий майданчик, разом помолилися  та окропили територію та споруди святою водою з побажаннями, щоб вони слугували дітям для ігор та розвитку.




один коментар

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця
18 Квітня, Четвер