<

Дитсадку «Калинонька» в Іваничах передали обладнання для прання

Цей запис опубліковано більш як рік тому
16:46 | 22.03.2019 / Іваничі / /
Перегляди
4
/ Коментарі відсутні

У дитсадок «Калинонька», що в селищі Іваничі, передали необхідне обладнання для прання. Його придбали коштом державного бюджету за сприяння народного депутата Ігоря Гузя.

21-го березня із колективом дошкільного навчального закладу зустрівся помічник депутата Андрій Бокоч. Він розповів про системну роботу депутата в окрузі, його парламентські ініціативи. Крім того, повідомив, що Ігор Гузь приділяє значну увагу освітнім закладам. Із 90 мільйонів гривень, які були залучені з державного бюджету в округ, 44 мільйони гривень спрямували на освіту Прибужжя. Отже, розбудова спортивної та дитячої інфраструктури, фінансова підтримки навчальних закладів – у пріоритеті діяльності обранця.

«Ми розуміємо, що освіту потрібно підтримувати, і ви можете самі переконатися, що стараємося жодної установи не лишити поза увагою», – відзначив помічник.

Завідувач садка Лідія Смаль подякувала нардепу за неодноразову допомогу їхньому закладу. Наприклад, у 2016-му і 2017-му роках придбали за державні кошти меблів на загальну суму 80 тисяч гривень. А ще два роки тому на території ДНЗ облаштували дитячі майданчики, вартістю 150 тисяч гривень.

До слова, того ж дня помічник парламентаря побував у селі Щенятин Іваничівського району. Там встановили дитячий майданчик вартістю 50 тисяч гривень. Об’єкт в центрі села містить кілька конструкцій, які вже вподобала малеча. Це – гірка, гойдалка, карусель та інші.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

19 Квітня, П’ятниця