<

Директор Іваничівської школи-інтернату прокоментувала ситуацію із заміною керівника закладу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
15:41 | 31.08.2018 / Іваничі / , /
Перегляди
9
/ Коментарі відсутні

Через закінчення терміну контракту в Іваничівській спеціальній загальноосвітній школі-інтернаті хочуть звільнити керівника Людмилу Лазаренко-Штикало, натомість на посаду тимчасово виконуючого обов’язки директора претендує керуюча справами Іваничівської районної ради Ніна Шумська.

Питання звільнення або продовження контракту керівнику закладу вирішуватимуть на сесії Волиньської облради.

Керівник школи-інтернату у коментарі «БУГу» повідомила, що небажання окремих осіб продовжити їй контракт є нічим іншим, як політичною грою.

«Крім директора школи, я є головою Іваничівської районної партійної організації Всеукраїнське об’єднання «Батьківщина». Представник іншої політичної сили запропонував другу кандидатуру на посаду керівника закладу і я вважаю, що це непорядно, бо має бути правова підстава. Чому роблять не так, як хоче колектив? Які питання є до мене? Це просто політичні ігри, тому що претензій і зауважень мені як керівнику не було», – прокоментувала ситуацію Людмила Лазаренко-Штикало.

Питання звільнення директора розглянули 30-го серпня під час засідання постійної комісії з питань освіти, науки, інформаційного простору, культури та мови, національного і духовного розвитку, сім’ї, молоді, спорту та туризму Волинської облради.

Залишити на посаді чинного керівника просили представники трудового колективу, які прибули на засідання. Працівники висловили позицію на підтримку Людмили Лазаренко-Штикало. Вони стверджували, що директор знає проблеми закладу та вміє їх вирішувати.

Четверо членів комісії проголосували за те, щоб т.в.о. була Ніна Шумська. Один член комісії проголосував проти, один утримався.

https://www.facebook.com/volynrada/videos/2058496970841163/




16 Квітня, Вівторок