<

Двічі за чотири дні ловили п’яним за кермом на Іваничівщині: чоловік заплатить 34 тис. штрафу

Цей запис опубліковано більш як рік тому
01:31 | 22.11.2021 / Іваничі / , , /
Перегляди
3248
/ коментарі 2

В Іваничах та селі Павлівської громади водій автомобіля «ВАЗ», якого двічі за чотири дні ловили п’яним за кермом, заплатить 34 тисячі гривень штрафу. До суду він не з’явився, тож докази розглядали без його присутності.

Про це йдеться в постанові Іваничівського районного суду, до якого надійшли два протоколи про притягнення до адміністративної відповідальності водія за вчинення правопорушень, передбачених ч. 2 ст. 130 КУпАП, пишуть – Волинські новини.

9-го жовтня чоловіка спіймали п’яним за кермом у селі Клопочин Павлівської громади, а через чотири дні – у селищі Іваничі. В обох випадках огляд на стан алкогольного сп’яніння проводився за допомогою приладу «Драгер».

Водій жодного разу до суду не з’явився, хоча належним чином повідомлявся. Тож суд розглянув докази у справі без його присутності та дійшов висновку, що він винен у вчиненні вказаних адміністративних порушень.

У підсумку чоловіку призначили штраф у розмірі 34 тисяч гривень.




коментарів: 2
  1. Що це за бред із штрафом? Людина не понесла відповідальності за перше правопорушення, відповідно і повторності немає, тоді звідки 34 000 грн. штрафу?

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

24 Квітня, Середа