<

ДТП, бійки, адмінпорушення: на новорічне патрулювання іваничівська поліція залучила додаткові наряди

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:23 | 2.01.2020 / Іваничі / /
Перегляди
29
/ Коментарі відсутні

Під час Новорічних свят Іваничівське відділення поліції працювало у посиленому режимі. Громадяни 11 разів викликали правоохоронців, крім того було зафіксовано 17 фактів порушення адміністративного законодавства.

Крім особового складу до патрулювання задіювались і члени громадських формувань з охорони громадського порядку що діють в Іваничівській та Павлівській ОТГ. Проводились відпрацювання території району додатковими нарядам за рахунок особистого часу, – інформує Іваничівське відділення поліції у фейсбук.

Було здійснено обслуговування 11 викликів за зверненнями громадян, у тому числі 3 звернення, де було прийнято рішення внести відомості до ЄРДР, а саме за фактом вчинення ДТП з потерпілими на автодорозі сполученням Нововолинськ-Іваничі, в районі повороту на с. Космівка, транспортні засоби вилучено та поміщено на стоянку Іваничівського відділення поліції. Та здійснено виїзди на два повідомлення по факту нанесення тілесних ушкоджень, де, в ході проведення оперативно-розшукових дій, по гарячих слідах було встановлено винних осіб, відомості внесено до ЄРДР за ознаками ст. 125 КК України (спричинення легких тілесних ушкоджень).

Нарядами поліції було виявлено 17 фактів порушення адміністративного законодавства та притягнуто винних осіб,- за порушення правил дорожнього руху – 7 фактів, вчинення хуліганства – 1 факт, куріння у громадському місці -2 факти, розпивання спиртних напоїв у заборонених місцях – 5 фактів, завідомо неправдивий виклик спеціальних служб – 2 факти.

Здійснювалась охорона публічного порядку у місцях масового скупчення людей, дискотеках, парках, вулицях смт Іваничі та інших населених пунктах району.




Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

23 Квітня, Вівторок
22 Квітня, Понеділок