<

Другий поверх Іваничівської ЦРЛ можуть передати медикам під житло

Цей запис опубліковано більш як рік тому
17:22 | 25.06.2016 / Іваничі / , , /
Перегляди
41
/ 1 коментар

Під час сесійного засідання 23-го червня голова Іваничівської райради Андрій Бадзюнь поділився планами щодо підняття рівня медицини у районі.

Він вважає за доцільне передати другий поверх приміщення лікарні під житло медикам та надати в оренду кабінети хірургам, які виконуватимуть складні операції.

Під час звіту перед депутатами головний лікар Петро Ципа відзначив, що кадрове питання напряму залежить від забезпечення лікарів житлом. Є молоді спеціалісти, проте існує проблема знайти їм квартири, адже більшість з них не місцеві.

“Треба забрати на баланс 2-й поверх лікарні і передати під житло молодим фахівцям. Мені прикро слухати, що іваничівці їдуть шукати травматолога до Горохівського району. Поверх опалюється, хоч потрібно допрацювати деякі моменти. Вважаю, що це буде правильно.

Є також фахівці, які досить професійно оперують пацієнтів. Ці люди уже хочуть орендувати палату-дві і робити операції, які в нас не проводяться. Повірте, це буде тільки плюс для всього району. Додатково залучимо медичний персонал, звісно, не в робочий час, а по договору. Тільки так і спільними зусиллями можемо підняти рівень медицини в Іваничівському районі”, – відзначив Андрій Бадзюнь.




один коментар
  1. Вже одну лікарню відати на житло беруться вже за нову непогано перше пенсіонерів і коновалів з хірургії нехай звільняють які недають працювати молодим і прийдуть молоді фахівці не в житлі справа хочуть вже і тут нагрітись цікаво скількі нових отримає і скількі пенсіонерів

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

25 Квітня, Четвер
24 Квітня, Середа