<

«Довбнів є на світі багато», – «батьківщинівець» Мазурок про облитий поблизу Іванич білборд Тимошенко

Цей запис опубліковано більш як рік тому
20:03 | 19.09.2018 / Іваничі / /
Перегляди
1
/ коментарів 7

Представник Іваничівського осередку партії ВО «Батьківщина», заступник голови Іваничівської районної ради Юрій Мазурок вважає, що у вчинку з облиттям червоною фарбою білборду Юлії Тимошенко на Іваничівщині є політичний підтекст.

Нагадаємо, що 15-го вересня у Павлівці Іваничівського району помітили заляпаний фарбою білборд Юлії Тимошенко з політичною рекламою “Нового економічного курсу України”.

«Робити отаке означає не поважати себе самого. Скажу так: хто б не був на цьому білборді – робити такі речі негарно. Якщо є полеміка – вона повинна бути в європейському руслі.

За моєї пам’яті такого ще не було», – сказав Юрій Мазурок.

Нагадаємо, що керівником Іваничівського осередку партії ВО «Батьківщина» є Людмила Лазаренко-Штикало, яку через закінчення терміну контракту хочуть звільнити з посади директора Іваничівської спеціальної загальноосвітньої школи-інтернату.




коментарів: 7
  1. Та скільки уже можна носитися з тим білбордом? Мо то який п”яний вуйко йшов з городу, тут глип – побачив якесь знайоме обличчя… Силився-силився зрозуміти шо воно таке, та й згадав – те обличчя йому обіцяну радянську тисячу не виплатило… Око засіпалося, серце тоскно зжалося, а рука сама взяла помідор з авоськи й жбурнула у напрямку кривдника! А роздули вже так, ніби то теракт на саму ЮВТ здійснили…

  2. Ні жидам до влади.Темошенко,Порошенко,Луценко.Від жидів нічого доброго не було і не буде.Україна для Українців.

    • Українець українця зїсть навіть кістки перегризе, а єврей єврея з ями витягне і завше допоможить.

        • А чому хтось завжди має українців тягнути? В українців завжди хтось винний і їм все хтось щось має. Треба вчитися самим керувати своєю державою, і відноситися один до одного як до людей.

Залишити відповідь

Ваша e-mail адреса не оприлюднюватиметься. Обов’язкові поля позначені *

18 Квітня, Четвер
17 Квітня, Середа